Αυτή είναι η ιδανική λύση για τη γυναικομαστία

Αρρενωπό στήθος με VASER Lipo!

gynecomastia iStock

Ευχαριστούμε τον Dr. Τζερμιά, Δερματολόγο εξειδικευμένο στην Οξφόρδη, Συνιδρυτή της Ευρωπαϊκής Εταιρείας LASER Δερματολογίας (ESLD) και Επιστημονικό Διευθυντή στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics (www.iqskinclinics.com www.tzermias.gr)

Η γυναικομαστία είναι μια κατάσταση όπου το στήθος του άνδρα εμφανίζεται ανεπτυγμένο πέρα του φυσιολογικού, γεγονός που μπορεί να του προκαλεί αμηχανία και συχνά να προσπαθεί να καλύπτει το μειονέκτημα αυτό με διάφορους τρόπους. Άραγε, υπάρχει λύση να απαλλαγεί από την αντιαισθητική αυτή κατάσταση και να αποκτήσει το αρρενωπό στήθος που θα ήθελε; Ο Dr. Τζερμιάς, Επιστημονικός Διευθυντής στις Κλινικές Δερματολογίας, LASER και Πλαστικής Χειρουργικής IQ Skin Clinics, μας παρουσιάζει την πιο σύγχρονη μέθοδο για την θεραπεία της γυναικομαστίας που επιτυγχάνει θεαματικά αποτελέσματα με τον πιο ανώδυνο και γρήγορο τρόπο.

Πόσο συνηθισμένη είναι η γυναικομαστία;

Παρόλο που δεν μιλάμε συχνά για τη γυναικομαστία, πρόκειται για μια αρκετά συνηθισμένη κατάσταση, η οποία μπορεί να επηρεάσει μέχρι και το 60-70% των ανδρών, σε διαφορετικό βαθμό στη διάρκεια της ζωής τους. Η ανωμαλία αυτή στο ανδρικό στήθος συνήθως προκαλείται από ορμονική ανισορροπία και εμφανίζεται στην εφηβεία ή εκδηλώνεται σε ηλικίες άνω των 50. Όμως, μπορεί να προκληθεί και από γενετικές δυσλειτουργίες ή από λήψη ορισμένων φαρμάκων, από αυξημένο βάρος ή με την ηλικία. Η γυναικομαστία χαρακτηρίζεται από υπερβολική ανάπτυξη μαζικού αδένα (αληθής γυναικομαστία) ή από υπερβολική συσσώρευση λίπους (ψευδής γυναικομαστία), κάτι που συναντάται στους υπέρβαρους άνδρες. Βέβαια, συναντάμε περιπτώσεις που υπάρχει συνδυασμός και των δύο, τόσο του μαζικού αδένα όσο και του λίπους.

Μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία ενός άνδρα;

Πραγματικά την επηρεάζει, από την στιγμή που εμφανίζεται και κυρίως κατά την ευαίσθητη περίοδο της εφηβείας. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι πολλοί αποφεύγουν να φοράνε συγκεκριμένα ρούχα, όπως στενά μπλουζάκια ή να βρίσκουν δικαιολογίες για να μη πηγαίνουν στην πισίνα ή στην παραλία ή ακόμα και να καμπουριάζουν για να μην φαίνεται έντονα το στήθος τους. Ευτυχώς, όμως, με την ενημέρωση και τις προηγμένες θεραπείες που προσφέρει η σύγχρονη πλαστική χειρουργική, όλο και περισσότεροι άνδρες αποφασίζουν να προχωρήσουν ένα βήμα μπροστά και να αποκτήσουν ένα φυσιολογικό και αρρενωπό στήθος, νιώθοντας πιο όμορφα με τον εαυτό τους και το σώμα τους.

Πώς θεραπεύεται η γυναικομαστία;

Η γυναικομαστία, είτε είναι ψευδής είτε αληθής, αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με VASER® Lipo, μαζί με εκτομή στην περίπτωση που υπάρχει πολύς μαζικός αδένας. Η σύγχρονη μέθοδος λιποαναρρόφησης-λιπογλυπτικής VASER® Lipo είναι ελάχιστα επεμβατική και βασίζεται στη χρήση προηγμένης τεχνολογίας υπερήχων, με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια σε μία μόνο συνεδρία. Το περίσσιο λίπος απομακρύνεται αποτελεσματικά και οι μύες του στήθους σμιλεύονται περίτεχνα από τον εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό με χρήση VASER® 4D Hi-Def, ώστε να αποκτήσουν τη σφριγηλότητα που χρειάζονται. Η αποθεραπεία είναι σύντομη και το αισθητικό αποτέλεσμα είναι τόσο εξαιρετικό που μετά την επούλωση των ουλών με LASER, ο ασθενής θα μπορεί να βγάλει το πουκάμισό του και κανείς δεν θα καταλάβει ότι είχε υποβληθεί σε επέμβαση γυναικομαστίας.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i