Έλλειψη ενέργειας και κούραση; Ποιες βιταμίνες πρέπει να προσέξετε

Η έλλειψη ενέργειας και η κόπωση αποτελούν βασικά "συστατικά" της σύγχρονης καθημερινότητας και επηρεάζουν σημαντικά τόσο την απόδοση στα καθήκοντά μας, όσο και την ποιότητα της ζωής μας.

woman tired iStock

Αισθάνεστε κουρασμένοι τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά; Έχετε μία απαιτητική καθημερινότητα στο γραφείο; Ξεμείνατε από ενέργεια και ψάχνετε τρόπους να τη ξαναβρείτε; Δεν είστε οι μόνοι! 

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η έλλειψη ενέργειας οφείλεται είτε στην φτωχή σε θρεπτικά στοιχεία διατροφή, είτε στις αυξημένες ανάγκες του οργανισμού, λόγω των υψηλών απαιτήσεων της καθημερινότητας. Παρότι μπορούμε να προσλάβουμε τα στοιχεία αυτά από μια ισορροπημένη διατροφή, η τυπική σύγχρονη διατροφή, η λεγόμενη "δυτικού τύπου", στερείται πολλών βασικών βιταμινών και ανόργανων συστατικών. Η ανεπάρκεια σε ορισμένες βιταμίνες, αντιοξειδωτικά στοιχεία και μέταλλα, όπως είναι οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β, το μαγνήσιο, η βιταμίνη C ή το συνένζυμο Q10 έχουν ως αποτέλεσμα την επιβράδυνση της διαδικασίας παραγωγής ενέργειας στα κύτταρα, προκαλώντας εξάντληση, κόπωση και άλλα συμπτώματα.

H νέα σειρά συμπληρωμάτων διατροφής ΑtLife προσφέρει εξειδικευμένους συνδυασμούς βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων που βοηθούν να ανακτήσετε τη χαμένη σας ενέργεια και συμβάλλουν στη γενικότερη ευεξία σας.

Το AtLife Μultivitamin + Minerals + Q10 είναι ένας πρωτοποριακός συνδυασμός 11 βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων, ενισχυμένος με το Συνένζυμο Q10, χαρίζοντας άμεση τόνωση και extra ενέργεια στον οργανισμό.

AtLife
Με υπέροχη φυσική γεύση μάνγκο-πορτοκάλι.

Η σύνθεσή του περιέχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία που χρειάζεται καθημερινά ο οργανισμός, όπως:

  • Βιταμίνη Α: απαραίτητη για την υγεία των ματιών, του δέρματος και του ανοσοποιητικού.
  • Βιταμίνη C: συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
  • Βιταμίνη Ε: συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
  • Σύμπλεγμα Βιταμινών Β: συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και στην υποστήριξη του νευρικού συστήματος.
  • Συνένζυμο Q10: διεγείρει την παραγωγή ενέργειας στον οργανισμό.
  • Μαγνήσιο: απαραίτητο για την υγεία των μυών και των οστών.
  • Ψευδάργυρο: συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των υδατανθράκων, πρωτεϊνών, λιπαρών οξέων και ορισμένων βιταμινών.
  • Χαλκό: συμβάλλει στη διατήρηση του συνδετικού ιστού
  • Σελήνιο: έχει αντιοξειδωτική δράση και ενισχύει το ανοσοποιητικό

Το AtLife Μultivitamin + Minerals + Q10 συνιστάται σε όσους αισθάνονται κουρασμένοι, εξαντλούνται εύκολα, έχουν "ενεργειακά κενά" μέσα στην ημέρα και θέλουν να αποκτήσουν περισσότερη ενέργεια.

To AtLife Μagnesium Plus συνδυάζει Μαγνήσιο, Σύμπλεγμα Βιταμινών Β και Συνένζυμο Q10. Το Μαγνήσιο παίζει σημαντικό ρόλο στο μεταβολισμό παραγωγής ενέργειας, δρώντας συνεργικά με τις Βιταμίνες συμπλέγματος Β για την ομαλή λειτουργία του μυϊκού και νευρικού συστήματος, ενώ το Συνένζυμο Q10 ως ισχυρό αντιοξειδωτικό συμβάλλει στην καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών που σχετίζονται με την κόπωση, εφοδιάζοντας τον οργανισμό με ενέργεια.

AtLife
Με υπέροχη φυσική γεύση πορτοκάλι-γκρέιπφρουτ.

To AtLife Μagnesium Plus είναι ιδανικό για υψηλά επίπεδα δραστηριότητας και συνιστάται σε άτομα που αθλούνται τακτικά, άτομα που αντιμετωπίζουν μυϊκές κράμπες ή άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την αθλητική του απόδοση.

Η AtLife Βιταμίνη C 1000mg είναι ιδανικό συμπλήρωμα για την τόνωση του ανοσοποιητικού, την ενίσχυση της άμυνας και τη θωράκιση του οργανισμού ενάντια στο κοινό κρυολόγημα. Χάρη στην πολύτιμη αντιοξειδωτική της δράση, η Βιταμίνη C προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από το άγχος, το κάπνισμα και άλλους βλαβερούς παράγοντες για τον οργανισμό και συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, χαρίζοντας ζωντάνια και ευεξία.

AtLife
Με υπέροχη φυσική γεύση λεμόνι.

 

Η AtLife Βιταμίνη C 1000mg συνιστάται σε όλες τις ηλικίες για την αναπλήρωση των ελλείψεων του οργανισμού σε Βιταμίνη C κατά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες που παρατηρείται έξαρση του κρυολογήματος και των ιώσεων, αλλά και την άνοιξη όταν κάνουν την εμφάνιση τους οι εποχιακές αλλεργίες.

Τα συμπληρώματα διατροφής AtLife δεν περιέχουν ζάχαρη, συντηρητικά, λακτόζη, γλoυτένη & GMO.

Πληροφορίες: Πετσιάβας Α.Ε., τηλ. 210 6202 301, petsiavas.gr/product_brands/atlife-gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i