Όσκαρ 2022: Ο σοβαρός λόγος πίσω από το χαστούκι του Will Smith που σχετίζεται με το πρόβλημα υγείας της συζύγου του

Η στιγμή που συγκλόνισε τους θεατές της τελετής απονομής των Όσκαρ και όλους όσοι παρακολούθησαν διαδικτυακά το event.

Will Smith - Jada Pinket Smith Michael Baker / A.M.P.A.S.

Η βραδιά των Όσκαρ που έμελλε να μείνει αξέχαστη στην οικογένεια του Will Smith, δυστυχώς δεν κύλησε όπως ακριβώς ο ηθοποιός την είχε ονειρευτεί. Παρά το γεγονός πως ο ίδιος κέρδισε το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο για την ερμηνεία του στην ταινία "King Richard", ένα άλλο γεγονός κάλυψε τη χαρά της νίκης, το οποίο μάλιστα κατέληξε να μετατραπεί στο "talk of the town" του Twitter. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κωμικός Chris Rock, ο οποίος θα παρουσίαζε το καλύτερο ντοκιμαντέρ της χρονιάς, έκανε ένα ατυχές σχόλιο για το ξυρισμένο κεφάλι της συζύγου του Smith, Jada Pinkett Smith, συγκρίνοντάς το στην ουσία με το χτένισμα ενός στρατιώτη. Τότε ήταν που ο Smith ανέβηκε στη σκηνή, χαστουκίζοντας τον παρουσιαστή και ζητώντας από τον Rock να μην χρησιμοποιήσει ξανά το όνομα της Pinkett για τα αστεία του. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος γύρω τους σοκαρίστηκε, ενώ η αμηχανία ήταν έκδηλη στο πρόσωπο του Rock, ο οποίος προσπάθησε να σώσει την κατάσταση με χιούμορ.

Το εν λόγω βίντεο:

Και παρόλο που η συμπεριφορά του Smith ήταν άκρως επιθετική και μη αποδεκτή, ο ίδιος ένιωσε πως ήθελε να προστατεύσει τη σύζυγό του - με λάθος τρόπο -, η οποία δυσανασχέτησε από το σχόλιο. Ειδικότερα, η ηθοποιός έχει μοιραστεί με τους φαν της το γεγονός πως πάσχει από αλωπεκία, ένα αυτοάνοσο νόσημα που προκαλεί έντονη τριχόπτωση, όσο έχει μιλήσει δημόσια και για τις δυσκολίες που πέρασε κατά τη διάρκεια της διάγνωσης. 

Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες, η ίδια είχε μοιραστεί με τους followers της στο Instagram, την απόφασή της να ξυρίσει τα μαλλιά της, κάτι που εστερνίστηκε και η κόρη της για να τη στηρίξει στο δύσκολο αυτό ταξίδι της. Από τότε, η Jada Pinkett Smith έχει δηλώσει πως έχει καταφέρει να βρει μία θεραπεία που της ταιριάζει, η οποία λειτουργεί με το να "καθυστερεί" προσωρινά τη διαδικασία της τριχόπτωσης.

 

Συνεπώς, μπορούμε να καταλάβουμε την οργή του Will Smith για την απερισκεψία του Rock, αλλά και τον πόνο που ενδεχομένως το σχόλιο αυτό προξένησε στη σύζυγό του, ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο το χειρίστηκε ήταν εντελώς λάθος. 

Διαβάστε Επίσης

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i