Υπέροχο δέρμα, γερά μαλλιά και νύχια: Αυτό που ψάχνεις για την εμφάνισή σου, φροντίζει πρωταρχικά την υγεία σου

Τα πιο ωραία λιπαρά είναι τα Ω3 και Ω6 λιπαρά.

γυναίκα καθρέφτης iStock

Όσες θεραπείες μαλλιών στο κομμωτήριο κι αν πραγματοποιήσεις, όσες τεχνικές στα νύχια σου κι αν δοκιμάσεις και όσα πρωτόκολλα περιποίησης της επιδερμίδας για την απομάκρυνση των ατελειών κι αν ακολουθήσεις, ίσως και ποτέ να μη φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Δυστυχώς, ήταν κάτι που το ανακάλυψα ιδίοις όμμασι. Ο λόγος; Όλα ξεκινούν από την υγεία του οργανισμού μας και οι απαντήσεις στα ερωτήματά μας μπορούν να αναζητηθούν κατά κύριο λόγο στην επιστήμη.

Σε αυτό, λοιπόν, που κατέληξα είναι πως προκειμένου να φτάσεις στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου σε ό,τι έχει να κάνει με την εξωτερική σου εμφάνιση, θα πρέπει να είσαι σίγουρη πως έχει καταφέρει να χαρίσεις το καλύτερο δυνατό στην ίδια σου την υγεία. Ήξερες, όμως, πως υπάρχει τρόπος να αποκτήσεις μαζί με την τέλεια επιδερμίδα, τα γερά νύχια και τα πλούσια μαλλιά περισσότερα οφέλη για την υγεία σου; Το μυστικό βρίσκεται στα λιπαρά Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6.

Λιπαρά: Φίλος ή εχθρός

Αναμφίβολα, στο μυαλό σου – όπως και στο δικό μου- έχει χαραχθεί η άποψη ότι τα λιπαρά είναι βλαβερά για την υγεία μας, το οποίο δεν είναι απόλυτα λάθος. Ωστόσο, αυτό που ίσως αγνοούσες είναι ότι υπάρχουν ορισμένα που είναι αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας, όπως συμβαίνει με τις πρωτεΐνες, τις βιταμίνες, τους υδατάνθρακες κ.α. Ο λόγος για τα Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6, τα οποία σύμφωνα με τους επιστήμονες έχουν υποδειχθεί ως Απαραίτητα Λιπαρά Οξέα (EFAs), δεδομένου ότι κάθε ζωντανό κύτταρο στο σώμα τα χρειάζεται. Επειδή, όμως, η λήψη τους γίνεται αποκλειστικά από την τροφή, είναι σχεδόν αδύνατο να συγκεντρωθεί η απαιτούμενη ποσότητα μόνο μέσω των γευμάτων που καταναλώνουμε. Τη λύση στο πρόβλημα δίνουν το Udo’s 3∙6∙9 Oil Blend ® από τη MedMelon, το οποίο παρασκευάζεται αποκλειστικά από φυτικές πηγές, ή εναλλακτικά το O-KRILL 3® Cardio Support που πρόκειται για καθαρά ανεπεξέργαστα Ωμέγα-3 Λιπαρά οξέα από Krills της Ανταρκτικής.

medmelon

Udo’s 3∙6∙9 Oil Blend ® + O-KRILL 3® Cardio Support για καλή υγεία

Και αφού κατέληξες στα προϊόντα της MedMelon για χάρη της εξωτερικής σου εμφάνισης, αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι ήδη έχεις κάνει ό,τι καλύτερο μπορείς για τη γενικότερη εικόνα της υγείας σου. Ειδικότερα, το Udo’s 3∙6∙9 Oil Blend ®  αποτελεί ένα μείγμα ελαίων που προέρχεται από φυτικές πηγές και έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει την ιδανική αναλογία λιπαρών οξέων Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 (2 προς 1), που δεν μπορεί να καταστεί εφικτή μέσω του φαγητού. Πιο αναλυτικά, το μείγμα αυτό αποτελείται από προσεκτικά επιλεγμένα, φυσικά, ανεπεξέργαστα πλούσια σε Ωμέγα λιπαρά έλαια από φρέσκους, πιστοποιημένους βιολογικά σπόρους νυχτολούλουδου, λιναριού, σουσαμιού και ηλίανθου, καθώς επίσης και έλαια από φύτρες ρυζιού και βρώμης. Στα πλεονεκτήματα προστίθεται η βουτυράτη γεύση που είναι αρκετά ευχάριστη κατά την κατάποση, αλλά και το συστατικό της λεκιθίνης σόγιας non-GMO που περιέχεται και βελτιώνει την πέψη των ελαίων. Από την άλλη, το O-KRILL 3® Cardio Support, που αποτελεί μία εξίσου καλή εναλλακτική για τη λήψη των ωμέγα 3 λιπαρών, περιλαμβάνει την καλύτερη πηγή των Ωμέγα 3 Λιπαρών θαλάσσιας προέλευσης και πιο συγκεκριμένα από τα krills της Ανταρκτικής (θαλάσσιοι οργανισμοί που αλιεύονται σύμφωνα με την υπάρχουσα δεοντολογία) που δεν αφήνει στο στόμα την επίγευση ψαρίλας, ενώ χάρη στη Ασταξανθίνη που περιλαμβάνει, χαρίζει αντιοξειδωτική δράση για την υποστήριξη της καρδιαγγειακής υγείας και μία σειρά από οφέλη για την υγεία.

Τα οφέλη που παρατήρησα

Και ενώ ο στόχος ήταν η τέλεια, ενυδατωμένη επιδερμίδα χωρίς ακμή και τα λαμπερά, πλούσια μαλλιά, στα οποία πράγματι παρατήρησα διαφορά, απέκτησα και κάποια ακόμη οφέλη, που αν και τα είχα διαβάσει πριν πάρω τα προϊόντα, δεν πίστευα ότι θα συνέβαιναν. Περνώντας, λοιπόν, από τεστ και τα δύο πολύ αποτελεσματικά προϊόντα, αυτές είναι οι σκέψεις μου:

Για αρχή, κατάφερα μετά από αρκετό καιρό να έχω έναν άνετο ύπνο. Η απαιτητική καθημερινότητα και οι εκκρεμότητες, τις οποίες όλοι σκεφτόμαστε πριν κοιμηθούμε, δυσκολεύουν τη χαλάρωση και την αποσύνδεση, με αποτέλεσμα να αναστατωθεί ο κύκλος του ύπνου. Αυτό, ωστόσο, άλλαξε ύστερα από τη χρήση του Udo’s 3∙6∙9 Oil Blend ® που βελτίωσε σημαντικά την ποιότητα του ύπνου. Από την άλλη, δεδομένου ότι ένιωθα πιο ξεκούραστη, μετά από έναν χορταστικό ύπνο, παρατήρησα πως είχα μεγαλύτερη συγκέντρωση στη δουλειά, καταφέρνοντας να αυξήσω την αποδοτικότητά μου. Πώς λοιπόν μετά να μη σου φτιάξει και η διάθεση, όταν όλα μοιάζουν να έχουν μπει σε μία καλύτερη σειρά. Φυσικά, αυτό ήταν ένα από θετικά αποτελέσματα του O-KRILL 3® Cardio Support, καθώς σύμφωνα με τις έρευνες τo EPA έχει θετική επίδραση στη συμπεριφορά και τη διάθεση. Όσο για τα επίπεδα αντοχής μου, ύστερα από ένα απαιτητικό 8ωρο στη δουλειά, δεν παραμέλησα ούτε μία ημέρα τη γυμναστική μου, ενώ το Udo’s 3∙6∙9 Oil Blend ® ήταν ό,τι χρειαζόμουν για την αποκατάσταση του σώματος, καθώς ανακουφίζει τους αρθριτικούς πόνους και ενισχύει τα οστά, ενώ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και του ανοσοποιητικού. Αλλά και τις ημέρες της περιόδου μου κατάφερα να αντεπεξέλθω και στην προπόνηση αλλά και τις απλές δραστηριότητες, δεδομένου ότι το έλαιο από Krills του O-KRILL 3® Cardio Support , μείωσε σημαντικά τους πόνους περιόδου, όσο και μετέβαλε τη διάθεσή μου.

Ασύγκριτη ποιότητα

Είναι δύσκολο να αποφασίσεις ποιο είναι εκείνο που σου ταιριάζει περισσότερο, καθώς πέρα από τις επιφανειακές αλλαγές που χάρισαν στην επιδερμίδα και τη γενικότερη εμφάνισή μου και τα δύο στοχεύουν στην υγεία της καρδιάς, του εγκεφάλου, των αρθρώσεων και του σώματός σου. Παράλληλα, και τα δύο είναι κατασκευασμένα με υψηλές προδιαγραφές και με βάση αυστηρούς ελέγχους ποιότητας που τα κάνουν να ξεχωρίζουν στο είδος τους. Πιο αναλυτικά, το Udo’s 3∙6∙9 Oil Blend ® εκχυλίζεται με ψυχρή έκθλιψη, απουσία φωτός και οξυγόνου, πράγμα που βοηθά ώστε το περιεχόμενο να μην αλλοιώνεται. Γι' αυτό άλλωστε χρησιμοποιούνται τα κεχριμπαρένια σκούρα γυάλινα μπουκάλια, ώστε να προστατεύεται από το φως και το οξυγόνο, όσο και να διατηρείται η κατάλληλη θερμοκρασία. Από την άλλη, το έλαιο από Krill που περιλαμβάνει το O-KRILL 3® Cardio Support είναι  100% φυσικό, αγνό και αναλλοίωτο, καθώς κατά τη διαδικασία παρασκευής του, δεν υποβάλλεται σε σκληρές επεξεργασίες που θα κατέστρεφαν τα οργανοληπτικά του στοιχεία, σε αντίθεση με τα ιχθυέλαια που υποβάλλονται σε επαναλαμβανόμενες διαδικασίες θερμάνσεων και λευκάνσεων.

Udo’s 3∙6∙9 Oil Blend ® και O-KRILL 3® Cardio Support για κάθε προτίμηση

Και επειδή το να έχεις επιλογές είναι καλύτερο όταν γνωρίζεις πως υπάρχει αποτέλεσμα, τα προϊόντα της MedMelon σου δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Αν προτιμάς να λαμβάνεις τα σκευάσματα ως κάψουλες, τότε και το Udo’s 3∙6∙9 Oil Blend ®, αλλά και το O-KRILL 3® Cardio Support αποτελούν ιδανικές επιλογές, αρκεί να ξέρεις πού θέλεις να επενδύσεις περισσότερο σε ό,τι αφορά την υγεία σου. Από την άλλη, αν σου φαίνεται πιο βολική η υγρή μορφή, την οποία μπορείς να συνδυάσεις με το φαγητό σου, τότε το Udo’s Oil® 3∙6∙9 Blend είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Useful Info: Το προϊόν παρασκευάζεται από την καναδική εταιρία Flora και διατίθεται από τη MedMelon. Μπορείτε να το βρείτε σε φαρμακεία ή καταστήματα υγιεινών τροφών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i