Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ και η σκλήρυνση κατά πλάκας:"Σήμερα δεν μπορώ να περπατήσω χωρίς

"Δεν θα το αποδεχτώ ποτέ"

christina applegate instagram

Η 50χρονη ηθοποιός, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη θρυλική σειρά "Married... with Children" και έκτοτε έγινε ένα από τα πιο καυτά κορίτσια της μικρής και μεγάλης οθόνης, έμαθε τα άσχημα νέα λίγους μήνες πριν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Άπλγκεϊτ έχει περιπέτειες με την υγεία της, μιας και δέκα χρόνια πριν διεγνώσθη με καρκίνο του μαστού, γεγονός που την ανάγκασε να προχωρήσει σε διπλή μαστεκτομή. Μάλιστα το 2017 προχώρησε και σε αφαίρεση ωοθηκών.

Η 50χρονη ηθοποιός, ήταν αποφασισμένη να ολοκληρώσει την τελευταία σεζόν της σειράς "Dead to Me", παρά τις κινητικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε.

Όταν η ηθοποιός κοιτάζει πίσω, μπορεί να αναγνωρίσει τα σημάδια. Γυρίζοντας μια χορευτική σεκάνς κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν του δράματος του Netflix "Dead to Me", άρχισε να βλέπει προβλήματα στην ισορροπία της. Αργότερα, παίζοντας τένις άρχισε να παραπαίει. Η Κριστίνα όμως ήταν μια γυναίκα που δεν έβρισκε δικαιολογίες, όσον αφορά την δουλειά. Έπρεπε να δουλέψει περισσότερο, είπε στον εαυτό της. Έπρεπε να προσπαθήσει ξανά.

"Μακάρι να είχα δώσει προσοχή", λέει σήμερα. "Μα ποιά ήμουν εγώ για να ξέρω;"

Δες περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i