Μπορείς να σταματήσεις τη γήρανση και να αποφύγεις την οστεοπόρωση; Το συμπλήρωμα διατροφής που έχει την απάντηση

Το Florasil® της Flora σε βοηθάει να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

χαρούμενη γυναίκα iStock

Αν είσαι γυναίκα δύσκολα να μην έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν υπάρχει τρόπος να σταματήσεις τον χρόνο. Αναμφίβολα, η γήρανση είναι αναπόφευκτη και όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτως φύλου θα αναγκαστούν να τη βιώσουν. Υπάρχει όμως άραγε ένας τρόπος να την καθυστερήσουμε; Γιατί μην ξεχνάμε πως τη γήρανση συνοδεύουν αρκετά προβλήματα όχι μόνο εξωτερικής εμφάνισης - βλ. ποιότητα του δέρματος, θαμπά μαλλιά, αδύναμα νύχια - αλλά αόρατες φθορές που συνδέονται με την οστεοπόρωση και τους ταλαιπωρημένους τένοντες. Μια ενδελεχή έρευνα στα προϊόντα που υποστηρίζουν την ευεξία και την ομορφιά από μέσα μας με οδήγησε στο να ανακαλύψω το Florasil® της Flora που είχε τις απαντήσεις σε πολλά από τα παραπάνω ερωτήματα. 

medmelon florasil

Πυρίτιο: Μιλάμε για το "hero" στοιχείο;

Όπως έχει αποδειχθεί αρκετές φορές, συνήθως η φύση έχει τη λύση. Γι' αυτό και το Florasil® που αποτελεί ένα προϊόν φυσικής προέλευσης, αναζήτησε τις "απαντήσεις" στο οργανικό πυρίτιο, το οποίο παρέχεται από το φυτό εκουιζέτο (Equisetum Arvense), που είναι αφομοιώσιμο κατά 99%. Να σημειωθεί πως το φυτό είναι μόνον ανοιξιάτικης συγκομιδής, γι'αυτό έχει άλλα 30 φυσικώς ευρισκόμενα μέταλλα και βιοφλαβονοειδή που αυξάνουν την ικανότητα απορρόφησης και τη θρεπτική αξία. Ωστόσο, ο λόγος που το συμπλήρωμα αυτό απευθύνθηκε στις δυνατότητες του πυριτίου ήταν απλός. Το πυρίτιο είναι απαραίτητο στον οργανισμό καθώς με αυτό παρασκευάζεται το κολλαγόνο, το οποίο με την ηλικία μειώνεται. Το πυρίτιο είναι ένα από τα κορυφαία 10 φυσικά στοιχεία που υπάρχουν στο σώμα μας και επηρεάζει σημαντικά όργανα και λειτουργίες του οργανισμού μας. Συνεπώς, θα λέγαμε πως η καθυστέρηση της γήρανσης, η καλή υγεία και η αποκατάσταση προβλημάτων συνδετικού ιστού μπορούν να γίνουν εφικτά σενάρια μέσω αυτού του πολύτιμου στοιχείου. Πέρα όμως από το κολλαγόνο, το πυρίτιο διευκολύνει τον εμπλουτισμό των οστών με ασβέστιο και μέταλλα, πράγμα που μαρτυρά ότι χωρίς αυτό ο οργανισμός δεν μπορεί να αφομοιώσει και να χρησιμοποιήσει το ασβέστιο. 

Σημαντικά οφέλη που δεν γνώριζες

Από τη στιγμή που βρίσκεται παντού από το αίμα, το δέρμα μέχρι τα νεφρά, το πυρίτιο βάσει ερευνών μέσα στα τελευταία χρόνια έχει αποδειχθεί κορυφαίο στην ανθρώπινη βιοχημεία κατέχοντας πολλαπλούς ρόλους μέσα στο σώμα. Λειτουργώντας από μέσα προς τα έξω, το πυρίτιο δυναμώνει τους μύες, κάνει το αίμα πιο ζεστό και τα μαλλιά να λάμπουν. Πιο αναλυτικά, το πυρίτιο διατηρεί τη φυσιολογική οστική δομή, ενώ βοηθάει στην ταχεία επούλωση τραυματισμών που αφορούν κατάγματα, θλάσεις και ταλαιπωρημένους τένοντες. Όσο για τα σημάδια της γήρανσης, το δέρμα ανανεώνεται χάρη στο κολλαγόνο που "κρατά" την ελαστικότητά του, τα νύχια και τα δόντια παραμένουν υγιή, ενώ τα μαλλιά δυναμώνουν και λάμπουν.

 

Η επιτυχία του προϊόντος

Καταλαβαίνουμε πως ένα τέτοιο "hero" στοιχείο δύσκολα δεν θα θεωρείται ο πρωταγωνιστής και ο λόγος που το προϊόν είναι επιτυχημένο. Ωστόσο, η μέθοδος εκχύλισης είναι επίσης ένας από τους λόγους που διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα του προϊόντος. Πιο αναλυτικά, το Florasil® παράγεται σύμφωνα με τη μέθοδο εκχύλισης, που είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, του Dr. Louis Kervran, κατά την οποία: το οργανικό φυτικό πυρίτιο εκχυλίζεται από το Equisetum Arvense, χρησιμοποιώντας νερό αντί χημικών ουσιών (μέθοδος υδατικής εκχύλισης). Μέσω αυτής της διαδικασίας, διατηρούνται όλα τα βιοφλαβονοειδή που είναι απαραίτητα για την απορρόφηση του διοξειδίου του πυριτίου και πλήθος φυσικών μετάλλων και ιχνοστοιχείων που περιέχει το Equisetum Arvense.

Προσθέτοντας λοιπόν τις επιστημονικές έρευνες, την τεχνογνωσία και τα πιο "θαυματουργά" φυσικά συστατικά, αυτό που λαμβάνεις είναι ένα προϊόν που θα σταθεί σύμμαχός σου απέναντι στη γήρανση και στα προβλήματα που την ακολουθούν. Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου σε κάθε ηλικία, μπορείς να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, που θα σε κάνει να νιώθεις εσωτερικά και εξωτερικά μοναδικά, κατακτώντας ευεξία και ομορφιά που διαρκούν. Αρκεί 1-3 κάψουλες Florasil® την ημέρα για να σταματήσεις το ρολόι της φθοράς. 

* Είναι κατάλληλο για χορτοφάγους, vegans χωρίς κανένα πρόσθετο και ασφαλές για μακροχρόνια χρήση

Useful Info: Το προϊόν παρασκευάζεται από την καναδική εταιρία Flora και διατίθεται από τη MedMelon. Μπορείτε να το βρείτε σε φυσικά και ηλεκτρονικά φαρμακεία ή καταστήμα υγιεινών τροφών. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i