Φαλλοπλαστική: Οδηγός για την δημοφιλέστερη αισθητική επέμβαση στους άνδρες

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.

Φαλλοπλαστική iStock

Το άγχος που αντιμετωπίζουν οι άνδρες σχετικά με το μέγεθος του πέους τους μπορεί να οδηγήσει στην εκδήλωση προβλημάτων στη σεξουαλική τους ζωή. Τη λύση έρχεται να δώσει η επέμβαση της αυξητικής φαλλοπλαστικής. Η φαλλοπλαστική αποτελεί τη δημοφιλέστερη αισθητική επέμβαση στους άνδρες και μέσω αυτής επιτυγχάνεται η αύξηση του μήκους και της περιμέτρου του πέους.

Πότε ένας άνδρας σκέφτεται να υποβληθεί στην επέμβαση της φαλλοπλαστικής;

Οι περισσότεροι άντρες που σκέφτονται να υποβληθούν στην επέμβαση της φαλλοπλαστικής δεν εμφανίζουν ουσιαστικό "πρόβλημα". Αν και το πέος τους είναι εντός των φυσιολογικών ορίων, επιθυμούν να υποβληθούν στην επέμβαση της φαλλοπλαστικής για να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Ποιες μέθοδοι χρησιμοποιούνται για τη μεγέθυνση πέους;

Το έντονο ενδιαφέρον των ανδρών για την επέμβαση της φαλλοπλαστικής έχει συμβάλει στην εύρεση νέων μεθόδων που θα μπορούν να διαχειριστούν οποιαδήποτε κατάσταση. Οι πιο συχνές μέθοδοι μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η αύξηση του μήκους είναι οι κάτωθι:

  • Διατομή συνδέσμων
  • Τομή v-y
  • Λιποαναρρόφηση ή λιπεκτομή

Στην ανδρολογική κλινική Αndroclinic, o άνδρας και οι ανάγκες του τοποθετούνται στο επίκεντρο και εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες τεχνικές φαλλοπλαστικής. Για πρώτη φορά σε διεθνές επίπεδο πραγματοποιείται χρήση μεσεγχυματικών βλαστικών κυττάρων λιπώδους ιστού. Τέλος, στις επεμβάσεις φαλλοπλαστικής που πραγματοποιούνται στην κλινική εφαρμόζονται βιοσυνθετικά απορροφήσιμα ικριώματα(scaffolds).

Με ποιες μεθόδους μπορεί να επιτευχθεί η πάχυνση του πέους με την φαλλοπλαστική;

Εκτός από την αύξηση του μήκους μέσω της φαλλοπλαστικής επιτυγχάνεται και αύξηση της περιμέτρου του πέους. Τόσο η επιμήκυνση όσο και η πάχυνση συνήθως πραγματοποιείται με αυτόλογο λίπος ή με βλαστικά κύτταρα λιπώδους ιστού.

Τι επιτυχγάνεται μέσω της φαλλοπλαστικής;

Όπως προαναφέρθηκε, μέσω της επέμβασης της φαλλοπλαστικής μπορεί να επιτευχθεί με ασφάλεια η αύξηση του μήκους του πέους. Έτσι, με τη συγκεκριμένη επέμβαση το μήκος του πέους σε χάλαση μπορεί να αυξηθεί κατά 3-4 εκατοστά.

Η φαλλοπλαστική είναι μια απόλυτα ασφαλής επέμβαση. Πολλοί άνδρες διστάζουν, αφού φοβούνται μήπως προκληθεί κάποια βλάβη στη στύση τους. Όμως, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού καμία εκ των σύγχρονων μεθόδων δεν επηρεάζει τον στυτικό μηχανισμό.

Η ανδρολογική κλινική Androclinic αφουγκράζεται τις ανησυχίες του άνδρα του 21ου αιώνα. Το πεπειραμένο ιατρικό προσωπικό και ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας παρέχει ιατρικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών σε προσιτό κόστος.

Φαλλοπλαστική & Μετεγχειρητική αποκατάσταση

Ο ασθενής υποβάλλεται σε γενική αναισθησία και η διάρκειά της δεν ξεπερνά τα 45 λεπτά. Παραμένει στην κλινική το βράδυ της επέμβασης για προληπτικούς λόγους και παίρνει εξιτήριο την επόμενη ημέρα.

Οι ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε επέμβαση φαλλοπλαστικής δεν αναφέρουν έντονο και μη ανεκτό μετεγχειρητικό πόνο. Εάν η εργασία του ασθενούς είναι καθιστική μπορεί να επιστρέψει τρεις μέρες μετά την επέμβαση. Εάν όχι, ο ιδανικός χρόνος επιστροφής είναι μετά από μια εβδομάδα και εάν η εργασία απαιτεί άρση βάρους μετά από 15 ημέρες. Τέλος, ο άνδρας θα μπορεί να είναι σεξουαλικά ενεργός μετά το πέρας ενός περίπου μήνα.

Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος και το είδος της μετεγχειρητικής αποκατάστασης θα πρέπει να είναι εξατομικευμένα. Η εξατομικευμένη μετεγχειρητική πορεία είναι βαρύνουσας σημασίας, αφού σε αυτή μεγάλο ρόλο παίζει και το είδος των τεχνικών που επιλέχθηκαν για την αύξηση του μήκους και της περιμέτρου του πέους.

Ποιες επιπλοκές ενδέχεται να εμφανιστούν μετά την επέμβαση της φαλλοπλαστικής;

Όπως προαναφέρθηκε, εάν η φαλλοπλαστική πραγματοποιείται από έμπειρους ιατρούς, η εμφάνιση επιπλοκών σχεδόν εκμηδενίζεται. Παρ' όλα αυτά, οι επιπλοκές που μπορεί να εμφανιστούν είναι το οίδημα, η εκδήλωση αιματώματος στη χειρουργηθείσα περιοχή, ήπια φλεγμονή και εξαιρετικά σπάνια φλεγμονή συνοδευόμενη από πυρετό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i