Σημαντική διάκριση για τα διαγνωστικά κέντρα Affidea

Affidea: Βράβευση στην Ανάπτυξη και στην Επικοινωνία στα Healthcare Business Awards 2018

οικογένεια υγεία BrianAJackson

Σημαντικές διακρίσεις κατάκτησαν τα διαγνωστικά κέντρα Affidea στα Healthcare Business Awards 2018.

Στα φετινά βραβεία αναδείχτηκαν άλλη μια φορά η επιχειρηματική και επιστημονική αριστεία, η καινοτομία, η προσφορά στην κοινωνία και οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες. Στην τελετή αυτή, η Affidea Ελλάδος ξεχώρισε στην ενότητα «Ανάπτυξη», λαμβάνοντας το Χρυσό Βραβείο για την κατηγορία «Επενδυτική δραστηριότητα», ενώ διακρίθηκε και στον κλάδο της «Επικοινωνίας», λαμβάνοντας το μοναδικό βραβείο που απονεμήθηκε στη συγκεκριμένη κατηγορία, για το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Είμαι Αθλητής. Προσέχω την Υγεία μου».

Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας, κα Σταυρούλα Σηφάκη, παραλαμβάνει το Βραβείο Επικοινωνίας.

Η ανοδική εξέλιξη της Affidea στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, συνδυάζεται με αναπτυξιακές επενδύσεις και συνεργασίες υψηλού κύρους, που εγγυώνται την ισχυρή παρουσία του ομίλου σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παράλληλα, η εταιρεία υλοποιεί ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς, με βασική αρχή τον σεβασμό στον άνθρωπο.

«Σε οικονομικά δύσκολους καιρούς, η Affidea επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, επενδύοντας στην καινοτομία και στην εξωστρέφεια. Πρώτιστο μέλημα μας είναι η φροντίδα των εξεταζόμενων και η απρόσκοπτη πρόσβασή τους σε υψηλής ποιότητας πρωτοποριακές υπηρεσίες υγείας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος.

Τα βραβεία, που διοργανώνονται για 3η συνεχή χρονιά από τη Boussias Communications και το Health Daily, επιβράβευσαν και φέτος πρόσωπα, συλλογικότητες και επιχειρήσεις, που κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους απέδειξαν έμπρακτα την προσφορά τους στην υγεία, με αποδέκτες πρωτίστως τους ασθενείς, καθώς και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i