Ατμοκαθαριστής για αποτελεσματικό καθάρισμα

Γιατί είναι η απαραίτητη συσκευή στο σπίτι σου

Ατμοκαθαριστής για αποτελεσματικό καθάρισμα

Ο ατμοκαθαριστής είναι μία συσκευή που θεωρείται απαραίτητη για κάθε νοικοκυριό στην εποχή μας. Μπορεί να σας απαλλάξει από τα μικρόβια και τα ακάρεα, χωρίς χημικές ουσίες.

Ο ατμοκαθαριστής SC 4 είναι εύκολος στη χρήση. Διαθέτει ενσωματωμένη θήκη αποθήκευσης καλωδίου και αξεσουάρ και θέση στάθμευσης για το εξάρτημα δαπέδου. Το ακροφύσιο Comfort Plus με ευέλικτη άρθρωση και μεγάλη καθαριστική επιφάνεια εξασφαλίζει μέγιστη εργονομία και τέλειο καθαριστικό αποτέλεσμα, με απλές κινήσεις.

Η καινοτόμος μέθοδος αλλαγής του πανιού χωρίς να έρχεστε σε επαφή με αυτό, είναι βολική και πρακτική και η ένταση του ατμού μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με την επιφάνεια και τον ρύπο από τη ρύθμιση 2 επιπέδου του ατμού.

Ακόμα, τα ευέλικτα εξαρτήματα και ο ισχυρός ατμός αφήνουν τα πλακάκια, τους αρμούς και τις πιο μικρές σχισμές πεντακάθαρα. Αλλά και οι επίμονοι ρύποι, τα κατάλοιπα και τα λίπη μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα και χωρίς κόπο.

Επιπλέον, ο αφαιρούμενος κάδος συνεχούς αναπλήρωσης νερού εξασφαλίζει καθάρισμα χωρίς διακοπές. Ο SC 4 καθαρίζει χωρίς χημικά και είναι κατάλληλος για χρήση στο σπίτι. Έχει σχεδιαστεί για να καθαρίζει όλους τους τύπους σκληρών επιφανειών και να σκοτώνει το 99.99% των κοινών οικιακών βακτηρίων.

Χαρακτηριστικά:

-Σύστημα 2 κάδων.

-Ρύθμιση ροής ατμού στη λαβή.

-Θέση στάθμευσης.

-Ενσωματωμένος διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης.

-Χώρος αποθήκευσης καλωδίου.

-Κιτ δαπέδου Comfort Plus με ευέλικτη ένωση στο εξάρτημα και καινοτόμο τεχνολογία αλλαγής πανιού.

-Σύστημα κλειδώματος στην κάνη για τα παιδιά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i