Ατμοκαθαριστής – παρκετέζα: Η πιο αποτελεσματική λύση στο καθάρισμα;

Μπορεί να κάνει το πραγματικό καθάρισμα παιχνίδι!

Ατμοκαθαριστής – παρκετέζα

Ο ατμοκαθαριστής είναι μία συσκευή που θεωρείται απαραίτητη για κάθε νοικοκυριό στις μέρες μας. Μπορεί να σας απαλλάξει από τα μικρόβια και τα ακάρεα, χωρίς χημικές ουσίες.

Ο ατμοκαθαριστής – παρκετέζα BLACK & DECKER Steam-mop με τεχνολογία Autoselect κάνει το καθάρισμα παιχνίδι. Σκοτώνει το 99.9% των βακτηριδίων, χωρίς την χρήση χημικών ουσιών και  μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς πρόβλημα σε όλα τα σκληρά πατώματα, χάρη στην τεχνολογία AutoSelect.

Εσείς, επιλέξτε το τύπο πατώματος που θέλετε να δουλέψετε, ώστε να ελευθερώσει την ανάλογη ποσότητα ατμού, αφήνοντας το πάτωμα σας στεγνό σε δευτερόλεπτα. Το εύκολα αποσπώμενο δοχείο νερού που παίρνει νερό βρύσης και το ενσωματωμένο σύστημα φιλτραρίσματος που προστατεύει τον ατμοκαθαριστή από τα άλατα για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, κάνουν τη διαφορά.

Επιπλέον, ο φωτισμός του δοχείου αλλάζει από κόκκινο σε μπλε, δείχνοντας πως είναι έτοιμος για χρήση σε μόλις 15 δευτερόλεπτα. Το STEAM BURST εκτοξεύει 50% περισσότερο ατμό για δύσκολους λεκέδες και ο περιστροφικός μηχανισμός 180ο περιστρέφει την κεφαλή του ατμοκαθαριστή, κάνοντας μανούβρες γύρο από έπιπλα και στενά περάσματα.

Διαθέτει δύο σε μία αποσπώμενη μικρό-κεφαλή για εύκολη πρόσβαση σε στενούς χώρους και αυτόματη απενεργοποίηση της λειτουργίας του σε κατακόρυφη θέση. Έχει εύκολο γλίστρημα με πανί από μικρό-ίνες για απόλυτο καθάρισμα και αντέχει πάνω από 100 πλυσίματα.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Ισχύς: 1600 W
  • Βάρος: 2.90 kg
  • Χωρητικότητα: 500 ml
  • Μήκος καλωδίου: 6 μέτρα .
  • Χρόνος Αναμονής: 15 sec
  • Χρόνος λειτουργίας: 13-19 mins
  • Χρώμα: Λευκό/Μπλε
  • Μηχανισμός Ατμού: Αυτόματος Ατμός

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i