H καινοτόμος τεχνολογία για την καταπολέμηση της χαλάρωσης και της κυτταρίτιδας

Συνομιλήσαμε με τον πλαστικό χειρουργό, Νικόλαο Σγούρο, για τις νέες επαναστατικές συσκευές Bodytite και Morpheus8, που θα μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος.

female-taking-rest-after-fitness-workout-picture-id919871524

Ποια γυναίκα δεν κοιτάζεται στον καθρέφτη της, ελέγχοντας προσεκτικά τις "αδυναμίες" του προσώπου και του σώματός της; Αν θα έπρεπε να δώσουμε μία απάντηση, αυτή θα ήταν ότι συμβαίνει στις περισσότερες από εμάς. Ωστόσο, όσο κι αν προσπαθείς να διατηρήσεις την εικόνα σου στην καλύτερη εκδοχή της, δυστυχώς υπάρχουν κάποια σημεία που πάντα θα σε ενοχλούν και θα ρίχνουν την αυτοπεποίθησή σου, είτε ονομάζονται κυτταρίτιδα, είτε τοπικό πάχος ή τη χαλάρωση του δέρματος. Στην αναζήτηση της καλύτερης λύσης στο πρόβλημα πολλών γυναικών, συνομιλήσαμε με τον πλαστικό χειρουργό, Νικόλαο Σγούρο, ο οποίος μας πρότεινε τις νέες επαναστατικές συσκευές Bodytite και Morpheus8 που υπόσχονται θεαματικά αποτελέσματα άμεσα και με απόλυτη ασφάλειεα. 

Γιατρέ, τι είναι το Bodytite;

Το Bodytite είναι μια συσκευή διπολικών επεμβατικών ραδιοσυχνοτήτων. Σήμερα, αποτελεί πλέον την καλύτερη θεραπεία για μη χειρουργική σύσφιξη του χαλαρού δέρματος, λιπόλυσης του επιφανειακού τοπικού πάχους και ήπιας σμίλευσης του περιγράμματος. Με την ποικιλία των εξαρτημάτων που προσφέρει στον πλαστικό χειρουργό, μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το σώμα, από το μέτωπο ως τους αστραγάλους. Η εφαρμογή γίνεται χωρίς πόνο, μόλις με τη χρήση ήπιας τοπικής αναισθησίας, στο άνετο περιβάλλον του ιατρείου.

Το εκπληκτικό πλεονέκτημα του Bodytite σε σύγκριση με τις ανταγωνιστικές του πλατφόρμες, είναι η μεγάλη ασφάλεια που εξασφαλίζει κατά την εφαρμογή του. Η υπερσύγχρονη τεχνολογία της κονσόλας του παρέχει διαρκή έλεγχο σε όλες τις παραμέτρους της ενέργειας και της θερμοκρασίας σε όλα τα σημεία. Έτσι, εκμηδενίζεται ο κίνδυνος για ανεπιθύμητα φαινόμενα, όπως εγκαύματα και ίνωση των ιστών.

Ποια είναι τα οφέλη της ποικιλίας των εξαρτημάτων της πλατφόρμας;  

Να αντιμετωπισθεί η χαλάρωση σε κοιλιά, γλουτούς, μηρούς, μπράτσα και γόνατα με τη χρήση της κεφαλής Bodytite. Να εξαλείψουμε το διπλοσάγονο και να επιτευχθούν ακόμα και αποτελέσματα ενός μη επεμβατικού facelift (λίφτινγκ) στο πρόσωπο με τη χρήση του Facetite. Να εξαφανισθούν οι σακούλες κάτω από τα βλέφαρα ή να ανορθωθούν τα φρύδια χωρίς τομές και να σχηματίσουμε τα περίφημα "foxy eyes”, με την χρήση του Accutite.

Όλα αυτά επιτυγχάνονται:

  • Σε μία μόνο συνεδρία
  • Χωρίς τομές
  • Χωρίς πόνο
  • Χωρίς νοσηλεία
  • Με τοπική αναισθησία
  • Με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας
  • Με απόλυτη ασφάλεια

Τι είναι εκείνο που διαφοροποιεί το Bodytite από τα υπόλοιπα συστήματα ραδιοσυχνοτήτων;

Η απάντηση είναι απλή. Οι εξωτερικά εφαρμοζόμενες ραδιοσυχνότητες δεν έχουν την δύναμη να διεγείρουν τις ίνες του συνδετικού ιστού να συσταλούν, ούτε το λίπος να διαλυθεί, γιατί δεν μπορούν να φτάσουν στις θερμοκρασίες που απαιτούνται στα βαθύτερα στρώματα κάτω από το δέρμα. Αν το έκαναν, σίγουρα θα προκαλούσαν έγκαυμα στο δέρμα.

Το γεγονός ότι το Bodytite είναι "διπολικό” σημαίνει ότι το ένα άκρο του μπαίνει κάτω από το δέρμα ασκεί θερμότητα που οδηγεί σε θερμοκρασίες ως και 70ºC, ενώ το άλλο του άκρο, όπως και στο εξωτερικό RF, θερμαίνει επιφανειακά το δέρμα ως τους 42ºC. Έτσι το αποτέλεσμα είναι διπλό και απόλυτα ασφαλές.

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθείται ώστε να μάθει κάποιος αν είναι κατάλληλος υποψήφιος για την θεραπεία;

Κεντρική θέση στην επιλογή των κατάλληλων υποψηφίων για την θεραπεία κατέχει η συμβουλευτική συνεδρία. Ο πλαστικός χειρουργός με την εμπειρία του θα σας πει κατά πόσο ο βαθμός της χαλάρωσης του δέρματός σας ή οι τοπικές συσσωρεύσεις λίπους θα ανταποκριθούν καλά στη θεραπεία με το Bodytite. Δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι καμία θεραπεία δεν είναι πανάκεια. Σε περιπτώσεις υπερβολικής χαλάρωσης το πιθανότερο είναι ότι η βέλτιστη λύση θα εξακολουθεί να παραμένει η παραδοσιακή χειρουργική επέμβαση.

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για μια αποτελεσματική θεραπεία με το Bodytite;

Είναι η συχνότερη αλλά και η πλέον σημαντική ερώτηση που πρέπει να ρωτήσετε τον πλαστικό σας χειρουργό. Η ελάχιστα επεμβατική σύσφιξη με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στους ασθενείς εκείνους που ενοχλούνται από την χαλάρωση αλλά, είτε είναι πολύ νέοι για να υποβληθούν σε μια επεμβατική θεραπεία, είτε δεν το επιθυμούν.

Είναι σίγουρο ότι το Bodytite δεν μπορεί να αντικαταστήσει μία κοιλιοπλαστική ή ένα λίφτινγκ όταν υπάρχει σαφής ένδειξη για τα τελευταία. "Ωστόσο, εξακολουθεί να αποτελεί την πλέον αξιόπιστη ελάχιστα επεμβατική μέθοδο για την επίτευξη επαναλήψιμων και εντυπωσιακών αποτελεσμάτων τα οποία ποτέ άλλοτε δεν ήταν εφικτό να επιτευχθούν χωρίς χειρουργείο.

Τι είναι ο Morpheus8;

Το σύστημα Morpheus8 είναι το "μικρό αδερφάκι” του Bodytite! Αν και "μικρό”, ωστόσο, παραμένει εξαιρετικά αποτελεσματικό. Στηρίζεται στον συνδυασμό του γνωστού σε όλους μας Microneedling και των ραδιοσυχνοτήτων. Η εφαρμογή γίνεται στο ιατρείο, όπως μια απλή συνεδρία λέιζερ. Είναι εξαιρετικός για την ανάπλαση και τη βελτίωση της επιφάνειας του δέρματος. Εξαφανίζει την κυτταρίτιδα και μπορεί να βοηθήσει ακόμη και στη χαλάρωση. Συνδυάζεται εξαιρετικά καλά με το Bodytite ή το Facetite.

Γιατρέ, τελικά τι ταιριάζει σε μένα;

Για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα χρειάζεται μόνο μια συμβουλευτική συνεδρία. Κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός και η εξατομίκευση της θεραπευτικής προσέγγισης είναι το μυστικό για την επιτυχία.

Ευχαριστούμε τον Νικόλαο Σγούρο, Πλαστικό Χειρουργό (www.facialplastics.gr)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

ΥΓΕΙΑ Τρι, 23 Απρ 2024

Κατάθλιψη: Είμαστε πιο κοντά από ποτέ στο τέλος;

Νεότερα δεδομένα από τους ειδικούς της ψυχικής υγείας, έρευνες προς καινούριες κατευθύνσεις και μια πρωτοποριακή γενιά φαρμάκων δείχνουν πως ήδη ζούμε τα πρώτα βήματα μιας επανάστασης στη θεραπεία της ασθένειας. Με τα τελευταία στατιστικά της προηγούμενης χρονιάς να βγάζουν την Ελλάδα στην πρώτη θέση -με επιπολασμό κατάθλιψης 6,52%, το υψηλότερο ποσοστό στην Ευρώπη-, φαίνεται πως αυτά τα καλά νέα τα χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ.

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i