5 εναλλακτικές θεραπείες για να συνέλθεις από το hangover!

Καταπολέμησε τα βάναυσα πρωινά ξυπνήματα μετά από ξενύχτι και ποτό!

01.01.2017

Γράφει: Askmen.gr

εχεις διαβασει

Ποια είναι τα ιδανικά σνακ για να μην πάρεις κιλα στις γιορτές;

Το ρασόλ

Παραδοσιακή ρωσική συνταγή που βασίζεται σε ένα –ομολογουμένως– βρόμικο μυστικό: την κατάποση της άρμης του λάχανου τουρσί. Δεν ακούγεται και πολύ δελεαστικό ρόφημα για το πρωινό που το κεφάλι σου θα θυμίζει μπάλα κλοτσημένη από τον Τσάμπι Αλόνσο, αλλά αφού το κάνουν οι φίλοι μας οι Ρώσοι που πίνουν περισσότερο από σένα, ίσως πρέπει να το δοκιμάσεις.

Το οξυγόνο

Το μέσο σπίτι δεν προβλέπει στο βασικό οικιακό του εξοπλισμό συμπυκνωτή οξυγόνου, αλλά ο μέσος πότης θα έπρεπε να σκεφτεί σοβαρά την απόκτησή του. Το O2 αυξάνει την ταχύτητα του μεταβολισμού και επιταχύνει τη διάλυση των τοξινών που μένουν στον οργανισμό ως ανεπιθύμητο δώρο μετά την κραιπάλη. Επίσης, δεν έχει γεύση, δε μυρίζει άσχημα και κάνει καλό και στο δέρμα.

wheatgrass-juice2_p2d7

Ο χυμός του σιταρόχορτου

Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες ως αντίδοτο στο hangover, επειδή εμπεριέχει βιταμίνες και μέταλλα σε ιδανική αναλογία και επειδή λειτουργεί στον οργανισμό σαν μια μικρή ενεργειακή βόμβα. Προκαλεί μια αναζωογονητική έκρηξη. Κατά τα άλλα, έχει απαίσια γεύση, αλλά μην τα θέλεις κι όλα δικά σου.

Ο ορός κατά της αφυδάτωσης

Συνήθως χρησιμοποιείται κατά της διάρροιας, αλλά τα σάκχαρα και τα άλατα που εμπεριέχει προσφέρουν στο σώμα την ενυδάτωση που χρειάζεται μετά το στράγγισμα που του προκαλεί το υπερβολικό αλκοόλ. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει σε όλα τα φαρμακεία. Για καλύτερα αποτελέσματα, προσπάθησε να θυμηθείς να τον πάρεις πριν πέσεις για ύπνο.

Διάβασε περισσότερα στο askmen.gr

Topics:

hangover

Editor's Picks

Περισσότερα από Υγεία

Best of network

#shapegreece