Φορητή ηλεκτρική κουβέρτα: καινοτομία χωρίς καλώδια που φορτίζει και τις συσκευές σου!

Τι άλλο να ζητήσουμε από μία ηλεκτρική κουβέρτα πλέον;

Φορητή ηλεκτρική κουβέρτα

Η ηλεκτρική κουβέρτα αποτελεί την κατάλληλη λύση για όσους καταναλωτές επιθυμούν να ξαπλώνουν σε ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον. Την αγοράζει ένα σημαντικό μέρος ανδρών και γυναικών στις μέρες μας. Οι εταιρείες κυκλοφορούν στην αγορά πολλές τέτοιες συσκευές, που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και προσπαθούν διαρκώς να βελτιώσουν τα χαρακτηριστικά τους.

Η Rumpl Puffe είναι μία φορητή ηλεκτρική κουβέρτα που μπορείτε να πάρετε μαζί σας στις εξωτερικές σας δραστηριότητες. Τρεις αμερικανικές startups σχεδίασαν και δημιούργησαν μία ηλεκτρική κουβέρτα που θα είναι απαλλαγμένη από την πρίζα. Η Rumpl Puffe είναι μία φορητή ηλεκτρική κουβέρτα που μεταφέρεται οπουδήποτε. Σας συνοδεύει στην πεζοπορία, στο πικ νικ, στο κάμπινγκ και όχι μόνο. Η καινοτομία της που την κάνει να διαφέρει από κάθε άλλη, βασίζεται στο ότι μπορεί να λειτουργήσει με μπαταρία.

Εκτός από το να σας ζεστάνει, μπορεί και να φορτίσει τις ηλεκτρικές σας συσκευές. Επιπλέον, είναι ανθεκτική, αδιάβροχη, ελαφριά και μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο. Σε ό,τι αφορά τις διαστάσεις της, αυτές ομοιάζουν με τις αντίστοιχες ενός άνετου υπνόσακου.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της, η Puffe ζεσταίνεται πολύ γρήγορα χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα θέρμανσης Ravean, που έχει ελάχιστη θερμική απώλεια και είναι εξαιρετικά ασφαλές, αφού δεν αποτελείται από μεταλλικά στοιχεία. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές επιλογές θέρμανσης για να επιλέξετε αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σας. Η compact 12βολτη μπαταρία φορτίζεται πλήρως σε μιάμιση ώρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i