Γιατί το Facebook γέμισε ❤ ❤ ❤ για λάθος λόγο;

Σίγουρα θα έχεις απορήσει γιατί το Facebook feed σου γέμισε από καρδιές χωρίς κανένα σχόλιο.

shutterstock_687376417 By Davdeka

Κι αφού απόρησες, μπορεί να δέχτηκες κι εσύ όπως κι εγώ ένα μήνυμα από κάποια φίλη σου που σε καλεί να βάλεις κι εσύ μια καρδιά στο προφίλ σου!

Το μήνυμα θα ορίζεται ως εξής:

Μπορείς να βάλεις μια στον τοίχο στο προφίλ σου, μόνο μια καρδιά χωρίς σχόλια και έπειτα να το στείλεις σε όλες τις γυναίκες από τις επαφές σου? Αυτό αφορά όλες τις γυναίκες καθώς ξεκινάει αύριο η εβδομάδα πρόληψης για τον καρκίνο του στήθους!

Η πραγματικότητα είναι πως στις αρχές Ιανουαρίου δεν έχει οριστεί να ξεκινά η εβδομάδα πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Αντίθετα, ο Οκτώβριος είναι ο μήνας κατά του καρκίνου του μαστού ενώ η Παγκόσμια Ημέρα για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού καθιερώθηκε κάθε χρόνο στις 25 Οκτωβρίου για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τον γυναικείο πληθυσμό σχετικά με τα οφέλη που προσφέρει η πρόληψη στην αντιμετώπιση της νόσου αυτής.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: «1 στις 8 γυναίκες έχουν καρκίνο στο στήθος. Σήμερα είμαι και εγώ μία..»

Τέλος, η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου περιλαμβάνει μια σειρά από εκδηλώσεις που αφορούν στην ενημέρωση των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού. Ο καρκίνος του μαστού είναι μια υπόθεση που αφορά όλες τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση μπορούν πραγματικά να σώσουν ζωές. Ας προσπαθήσουμε ν' ανατρέψουμε τα στατιστικά στοιχεία.

Και μπορεί μια καρδιά στο προφίλ σου στο Facebook να μην έχει να κάνει με την εβδομάδα ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, μπορεί όμως να σε βοηθήσει να κλείσεις ένα ραντεβού για τον ετήσιο έλεγχο στήθους που πρέπει να κάνεις. Κι αν δεν το έκανες τον Οκτώβριο, ορίστε, βρήκες την ευκαιρία σου τώρα!

Τι μειώνει πραγματικά τον κίνδυνο για καρκίνο του μαστού: Αυτές οι 9 αλλαγές στον τρόπο ζωής σου!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i