Η Oysho συνεργάζεται με τη THINK PINK EUROPE στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού

Kαι μας καλεί σε μια πανευρωπαϊκή διαδικτυακή γιορτή ενάντια στον καρκίνο του μαστού

Η Oysho συνεργάζεται με τη THINK PINK EUROPE στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού
Η Oysho συνεργάζεται με τη THINK PINK EUROPE στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστούΗ Oysho ενώνει τις δυνάμεις της με τη Think Pink Europe ως ευρωπαϊκός συνεργάτης στον αγώνα δρόμου Race for the cure®, μετά από τη συνεργασία τους στους αγώνες της Ελλάδας και της Ιταλίας στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού. 

To brand ευαισθητοποιημένο πάντα σε κοινωνικά θέματα και ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τις γυναίκες. Έτσι και φέτος στηρίζει έμπρακτα για 6η συνεχόμενη χρονιά τον αγώνα θεσμό της Αθήνας κατά του καρκίνου του μαστού με την ιδιότητα του Επίσημου Χορηγού, σε συνεργασία πάντα με το Greece Race for the Cure® «Άλμα Ζωής».  

Ο αγώνας δρόμου, θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά  αυτή τη φορά στις 25, 26 και 27 Σεπτεμβρίου σε 32 ευρωπαϊκές χώρες και έχει στόχο να υποστηρίξει φιλανθρωπικούς οργανισμούς στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού. 

To Race for the Cure® είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός κατά του καρκίνου του μαστού, το οποίο συγκεντρώνει περίπου 300.000 συμμετοχές σε πολλές χώρες της Ευρώπης

Η Think Pink Europe έχει ως σκοπό τη βελτίωση και επιτάχυνση της ανταλλαγής πληροφοριών στο πεδίο της υγείας και της έρευνας ενώ ταυτόχρονα επικεντρώνεται στη μείωση των διαφορών ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες σχετικά με την πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη.  

Η Oysho, που ήδη συνεργάζεται με τον Αγώνα Δρόμου Γυναικών στην Ισπανία από το 2013, συμμετέχει σε αυτήν την προσπάθεια για να διαδώσει ευρύτερα το μήνυμα και να συνεχίσει τη συνεργασία της σε διεθνές επίπεδο. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i