Είναη η ηλεκτρική κουβέρτα η λύση για υπέροχο ύπνο για άνδρες και γυναίκες;

Ηλεκτρική κουβέρτα ή θερμαινόμενο υπόστρωμα;

Ηλεκτρική κουβέρτα ημίδιπλη για άνδρες και γυναίκες

Η ηλεκτρική κουβέρτα https://www.e-wish.gr/lefka-eidi/ilektrikes-kouvertes/ είναι η κατάλληλη λύση για άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να κοιμούνται σε ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον. Πλέον είναι μία βασική αγαορά των καταναλωτών, με τις εταιρείες να κυκλοφορούν στην αγορά πολλές τέτοιες συσκευές, που πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Το θερμαινόμενο υπόστρωμα Dreamland δημιουργήθηκε από την Imetec και είναι εφοδιασμένο με το ELECTRO BLOCK, το αποκλειστικό σύστημα προστασίας που εγγυάται τον πλήρη έλεγχο της θερμοκρασίας, ακόμα και σε περίπτωση δυσλειτουργίας, ενώ φροντίζει αυτόματα την απενεργοποίηση της συσκευής.

Είναι υπόστρωμα για ημίδιπλο κρεβάτι από λεπτό 100% πολυεστερικό ύφασμα, με διαστάσεις 150 cm x 120 cm. Διαθέτει ένα αποσπώμενο χειριστήριο δύο θερμοκρασιών: μία για προθέρμανση και μία για λειτουργία νύχτας, αλλά και δυνατότητα στήριξης σε τρία σημεία με κορδόνια. Ακόμα, πλένεται στο χέρι και στο πλυντήριο ρούχων.

Η Imetec έχει ως στόχο την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών με επάρκεια και επαγγελματισμό, δίνοντας μεγάλη σημασία στον τομέα της ασφάλειας.

Οι περισσότεροι καταναλωτές που αποφασίζουν να αγοράσουν μία ηλεκτρική κουβέρτα, θέλουν αυτή να είναι ασφαλής, ειδικά κατά τη διάρκεια του ύπνου τους, να προθερμαίνεται άμεσα και να ζεσταίνει το περιβάλλον όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Φυσικά, επιθυμούν να έχει χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και να είναι εύκολη στο χειρισμό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i