Ηλεκτρική σκούπα και τα μυστικά της αγοράς της

Να τι πρέπει να ελέγχεις πριν αγοράσεις ηλεκτρική σκούπα

Ηλεκτρική σκούπα και θα είστε ήσυχοι

Η σκούπα ηλεκτρική αποτελεί μία βασική αγορά για τις περισσότερες οικογένειες στις μέρες μας. Στην αγορά θα βρείτε πολλά μοντέλα.

Η Rowenta RO6327 Silence Force Compact ισχύος 750 Watt, επίπεδο θορύβου 68db μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκούπισμα ακόμα και σε ώρα κοινής ησυχίας, ενώ διαθέτει πέλμα αναρρόφησης Deep Clean, που παρέχει υψηλή απορροφητικότητα. Ακόμα, είναι εφοδιασμένη με το σύστημα Rowenta Extreme Silence.

Επιπλέον, είναι εφοδιασμένη με 3 επίπεδα φιλτραρίσματος. Έτσι, 99.99% της σκουπισμένης σκόνης φιλτράρεται, ενώ βάσει αυτού του κριτηρίου, το φιλτράρισμα είναι 10 φορές καλύτερο από το απαιτούμενο επίπεδο εκπομπής σκόνης για βράβευση σε «Α» κλάση.

Η νέα σακούλα υψηλού φιλτραρίσματος χάρη στη νέα στρώση πρώτης ύλης EPA10, κάνει τη διαφορά. Πλέον, υπάρχει μηδενική επαφή με την σκόνη όταν ανοίγεις το καπάκι της ηλεκτρικής σκούπας, χάρη στο νέο πώμα το οποίο «αιχμαλωτίζει» τη σκόνη.

Κανένα νέφος σκόνης δεν σχηματίζεται όταν αλλάζεις τη σακούλα συλλογής της σκόνης, ενώ χάρη στη νέα σακούλα Hygiene + υψηλού φιλτραρίσματος, η ποσότητα της σκόνης που αιχμαλωτίζεται στο φίλτρο HEPA είναι τόσο μικρή, που δεν θα χρειαστεί να το πλύνετε, ούτε να το αντικαταστήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Χαρακτηριστικά:

1.Ένα πλενόμενο αφρώδες φίλτρο τοποθετημένο πριν το μοτέρ. Απόδοση εκπομπής σκόνης Α! Ο αέρας φιλτράρεται 99,98% και βγαίνει καθαρός!

2.Ένα φίλτρο EPA τοποθετημένο μετά το μοτέρ, στην έξοδο του αέρα, για να κρατήσει τα μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης που εκπέμπονται από το μοτέρ

3.Μια νέα σακούλα «Hygiene +» υψηλού φιλτραρίσματος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i