Ηλεκτρική σκούπα με πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου

Ξέρεις πώς θα επιλέξεις σωστά;

Ηλεκτρική σκούπα με πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου

Οι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες οικιακών συσκευών, βελτιώνουν συχνά τα προϊόντα που λανσάρουν στο εμπόριο ή προωθούν στην αγορά νέες καινοτόμες συσκευές. Αυτό ισχύει και για τις ηλεκτρικές σκούπες.

Η Bosch BGL4FMLY Ηλεκτρική Σκούπα ισχύος 700 Watt με πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου, διαθέτει σύστημα PowerProtect για μέγιστη απόδοση καθαρισμού, ακόμη και όταν η σακούλα γεμίζει. Επιπλέον, έχει αντιαλλεργικό φίλτρο ULPA ιδανικό για όσους υποφέρουν από αλλεργίες.

Έχει αθόρυβη λειτουργία και πολύ χαμηλή στάθμη θορύβου, χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα SilenceSound. Διαθέτει καινοτόμα μονωτικά υλικά, ανάρτηση στον κινητήρα, βελτιστοποιημένη ροή αέρα και εξαρτήματα που μειώνουν τον θόρυβο βοηθούν στην πολιτισμένη και αθόρυβη λειτουργία του μοτέρ με επίπεδο θορύβου τα 69 dB (A).

Το σύστημα PowerProtect για μέγιστη απόδοση καθαρισμού, ακόμη και όταν η σακούλα γεμίζει, κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Οι σακούλες PowerProtect βοηθούν ακόμα και τις σκούπες χαμηλής ισχύος να κάνουν καλή δουλειά, ακόμα κι όταν η σακούλα γεμίζει. Επιπλέον συμβάλλουν στη διατήρηση υψηλών επιπέδων υγιεινής, καθώς φιλτράρουν το 99,9% των μικροσωματιδίων και έχουν ένα πολύ πρακτικό και υγιεινό κλείσιμο όταν γεμίσουν.

Το αντιαλλεργικό φίλτρο ULPA συνιστάται ειδικά για όσους υποφέρουν από αλλεργίες. Φτάνει στην κλάση Α στην απόδοση της επανεκπομπής σκόνης. Το σύστημα QuattroPower, τεχνολογία υψηλής απόδοσης της Bosch για εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Χαρακτηριστικά

  • Ενεργειακή Κλάση  A
  • Απόδοση Καθαρισμού σε Χαλιά  B
  • Απόδοση Καθαρισμού σε Σκληρό Δάπεδο    A
  • Ισχύς   700 Watt
  • Χωρητικότητα 4 lt
  • Επίπεδο Θορύβου  69 db
  • Απορρόφηση  Στερεών – Γυαλιού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i