Καθαρίστε εύκολα όλους τους χώρους

Η ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα είναι η γρήγορη λύση

Καθαρίστε εύκολα όλους τους χώρους

Η ηλεκτρική σκούπα χωρίς σακούλα βοηθάει στο μέγιστο βαθμό όλους τους άνδρες και τις γυναίκες, που θέλουν να είναι το σπίτι τους πάντα καθαρό, αλλά δεν διαθέτουν πολύ ελεύθερο χρόνο.

Η Rowenta RO3969 Compact Power Home & Car Ηλεκτρική Σκούπα έχει ισχύ750 Watt και διατίθεται στο εμπόριο σε compact μέγεθος. Έχει βέλτιστη ισχύς αναρρόφησης με κατανάλωση ενέργειας μόνο 750 Watt χάρη στο νέο κινητήρα Effitech υψηλής απόδοσης. Η συνολική ακτίνα δράσης της είναι 8,8 μέτρα και δεν σε περιορίζει στις κινήσεις σου κατά την διάρκεια του σκουπίσματος. Διαθέτει τέσσερα περιστρεφόμενα ροδάκια για ευκολία κινήσεων κατά τη διάρκεια του σκουπίσματος.

Προσφέρει άψογα αποτελέσματα καθαρισμού χάρη στην απόδοση 3Α. Η ηλεκτρική σκούπα Compact Power παρέχει εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαρισμό με εξαιρετικά αποτελέσματα και χωρίς κόπο.  Αυτή η συμπαγής ηλεκτρική σκούπα προσφέρει υψηλή απόδοση 3Α και προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού δαπέδων, φιλτράρισμα σκόνης και ενεργειακή απόδοση.

Το 99.99% της σκουπισμένης σκόνης φιλτράρεται. Με βάση αυτό το κριτήριο το φιλτράρισμα είναι δέκα φορές καλύτερο από το απαιτούμενο επίπεδο εκπομπής σκόνης για βράβευση σε «Α» κλάση: «A» : η εκπομπή της σκόνης πρέπει να είναι <0,02%. ο δείκτης εκπομπής της σκόνης για την silence force 4a είναι 0.001%.

Έχει κλάση Α στην αναρρόφηση σκόνης σε σκληρά πατώματα με αρμούς χάρη στο συνδυασμό της βελτιωμένης ροής του αέρα και στο υψηλής απόδοσης πέλμα αναρρόφησης Spa. Επιπλέον, η Silence Force είναι εφοδιασμένη με τρία επίπεδα φιλτραρίσματος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i