Μια συγκλονιστική ερμηνεία της Ρούλας Πατεράκη για την ενίσχυση της εταιρείας Αlzheimer Αθηνών

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία με αφορμή τον Παγκόσμιο Μήνα Αλτσχάιμερ.

συμπτώματα Αλτσχάιμερ άνοια μνήμη Prostock-Studio

H επικοινωνία κοινωνικών µηνυµάτων για µη κερδοσκοπικούς οργανισµούς, που βλέπουµε συνήθως µόνο όσοι ξενυχτάµε, σε µεταµεσονύχτιες προβολές, δεν φηµίζονται ιδιαίτερα για την ποιότητα παραγωγής, κι αυτό για ευνόητους λόγους. Εξαίρεση ήταν πρόσφατα ένα σποτ για την ενίσχυση του έργου της Εταιρείας Alzheimer Αθηνών, στο πλαίσιο του Παγκόσµιου Μήνα Αλτσχάιµερ, που είναι ο Σεπτέµβρης, µε κεντρικό πρόσωπο την συγκλονιστική -όπως άλλωστε σε κάθε της εµφάνιση- Ρούλα Πατεράκη.

Το έντονα συναισθηµατικό σποτ, δηµιουργία του creative agency Οut To Lunch, αποτυπώνει το θέµα της άνοιας µέσα από την έννοια της αποµόνωσης, που απασχολεί πια όλους στις µέρες µας λόγω της πανδηµίας, αντιπαραθέτοντας δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες. Πρόκειται για 47 δευτερόλεπτα πλάνων υψηλής αισθητικής και κινηµατογραφικής ατµόσφαιρας, µέσα από τη σκηνοθετική µατιά του Μιχάλη Μπέκου, µε κεντρικά στοιχεία την καθηλωτική τρυφερή και νοσταλγική ερµηνεία της πρωταγωνίστριας Ρούλας Πατεράκη, - σε µια σπάνια συµµετοχή της σε τηλεοπτική επικοινωνία- που προσεγγίζει το δύσκολο θέµα της άνοιας µε την εξαιρετική βαθύτητα µιας σχεδόν ανέκφραστης εκφραστικότητας και τη µουσική του Εrik Satie– τη διάσηµη σύνθεση Gnossienne No.1. Στο πλάι της Ρούλας Πατεράκη, η νέα ηθοποιός Γωγώ Παπαιωάννου.

Η καµπάνια έχει στόχο την ενίσχυση του προγράµµατος Φροντίδα στο Σπίτι για άτοµα µε άνοια, που λόγω covid-19 είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Με τη συνδροµή όλων µας, µε ένα απλό τηλεφώνηµα στο 19832, (µε τελική χρέωση µόνο 2,60 ευρώ από σταθερό και 2,48 ευρώ από κινητό), η εταιρεία Alzheimer Αθηνών θα µπορεί να επεκτείνει το πρόγραµµα, ώστε όλο και περισσότερα άτοµα µε άνοια θα µπορούν να λαµβάνουν ιατρική, νοσηλευτική και ψυχολογική φροντίδα µε ασφάλεια στα σπίτια τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της εταιρείας Alzheimer Αθηνών στο 210-

7013271 και στο www.alzheimerathens.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i