Μια ξεχωριστή ημερίδα για τη διατροφή στο Mουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Με θέμα το πεπτικό μας σύστημα από την NOW FOODS Greece.

Screenshot_2-6

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019, η ημερίδα της NOW FOODS Greece στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, με θέμα «Πεπτική Iκανότητα: Πώς μπορούμε να ενισχύσουμε τη διαδικασία πέψης ώστε να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή υγεία του γαστρεντερικού συστήματος». 

Μια ξεχωριστή ημερίδα για τη διατροφή στο Mουσείο Κυκλαδικής Τέχνης - εικόνα 1

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, έλαβε χώρα η ομιλία του διακεκριμένου Αμερικανού Κλινικού Διατροφολόγου Νeil. E. Levin της NOW® Health Group με αφορμή τη νέα μοριακή μέθοδο ταυτοποίησης προβιοτικών μικροοργανισμών (Dupont™ RiboPrinter® Microbial Characterization) των προϊόντων της NOW, μέσω της αξιολόγησης DNA Fingerprint Technology.

Μια ξεχωριστή ημερίδα για τη διατροφή στο Mουσείο Κυκλαδικής Τέχνης - εικόνα 2

H ΝΟW® είναι η πρώτη εταιρεία φυσικών προϊόντων που διαθέτει in-house αυτήν την προηγμένη αναλυτική ικανότητα ταυτοποίησης στελεχών βακτηρίων καθώς και αγνώστων μικροοργανισμών, η οποία, παρ’ ότι πολυδάπανη, συνήθως διεξάγεται κατόπιν ανάθεσης σε αποστειρωμένες μονάδες επεξεργασίας και παρασκευής τροφίμων ή νοσοκομεία.

Κεντρική φωτογραφία: Γιάννης Παλογιαννίδης CEO και Θωμάς Παπουτσής CFO του JMN Group, αποκλειστικού αντιπροσώπου της Nowfoods σε Ελλάδα, Κροατία και Κύπρο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i