Ο νέος ορισμός της ασφάλειας και της υγείας

Το νέο NN Direct Health θα σε κάνει να ξεχάσεις όσα ήξερες για τα δύο σημαντικότερα αγαθά.

o-neos-orismos-tes-asphaleias-kai-tes-ugeias_kupt

Ασφάλεια και υγεία: τα απόλυτα αγαθά. Διαχρονικά και, φυσικά, ακόμη και στις ημέρες μας.

Ημέρες δύσκολες, γεμάτες ολοένα και μεγαλύτερες απαιτήσεις, στις οποίες και οι δύο αυτές πολύτιμες έννοιες -μια φορά κι έναν καιρό, αυτονόητες- έχουν καταλήξει να θεωρούνται περίπου πολυτέλεια. Μια «πολυτέλεια» που βάλλεται από παντού.

Τι κάνεις, λοιπόν, όταν θέλεις να εξασφαλίσεις στο έπακρο την υγεία σου αλλά και αυτή των πιο αγαπημένων σου προσώπων αλλά α) «το ταμείον είναι μείον» ελέω κρίσης και β) βαριέσαι όσο τίποτα τις ατελείωτες γραφειοκρατικές διαδικασίες;

Tην απάντηση σε όλα αυτά έδωσε η NN Hellas με το νέο της ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας, ΝΝ Direct Health, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά online ή μέσω τηλεφώνου.

Βλέπεις, το συγκεκριμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, τα μέλη της οποίας αναζητούν τη σιγουριά με απλές, κατανοητές ηλεκτρονικές διαδικασίες σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή.

Το καλύτερο όλων; Με την ασφάλιση ενός τουλάχιστον ενήλικα, η NN ασφαλίζει δωρεάν και όλα τα παιδιά της οικογένείας του για τον πρώτο χρόνο. Απλά και κατανοητά...

Ωστόσο, η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά στο NN Direct Health είναι η ευκολία – ευκολία τόσο στο να αποκτήσει κανείς το συγκεκριμένο πρόγραμμα, όσο και ως προς την εξυπηρέτηση καθ' όλη τη διάρκεια της ισχύος του προγράμματος.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί ηλεκτρονικά για τα χαρακτηριστικά του προγράμματος και κατόπιν να συμπληρώσει την online αίτηση και έχει άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου, χωρίς περιττά έγγραφα, μειώνοντας έτσι όχι μόνο τον χρόνο εξυπηρέτησής του αλλά και το ενεργειακό αποτύπωμα της εταιρείας -κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στους περιβαλλοντικά χαλεπούς καιρούς που ζούμε.

Όλα αυτά, σε έξι μόλις βήματα...

Τι ακριβώς σημαίνουν στην πράξη όλα τα παραπάνω; Ότι αν έχεις ασφαλιστεί με το NN Direct Health, απολαμβάνεις σύγχρονες και αξιόπιστες ιατρικές υπηρεσίες σε ένα δίκτυο 40 συνεργαζόμενων ιδιωτικών νοσοκομείων -το μεγαλύτερο στη χώρα.

Επιπλέον, για οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό, παρέχεται η δυνατότητα επείγουσας μεταφοράς στο κατάλληλο νοσοκομείο σε συνεργασία με την Greek Flying Doctors. Ακόμη, η NN Hellas, με στόχο τη διατήρηση της υγείας των ασφαλισμένων της, προσφέρει μέσω του NN Direct Health ένα πλήρες Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας & Πρόληψης, με μία σειρά από προνομιακές παροχές σε συνεργασία με το αναγνωρισμένο δίκτυο του Ομίλου της Βιοϊατρικής.

Οι παροχές αυτές περιλαμβάνουν επισκέψεις σε ιατρούς, διαγνωστικές εξετάσεις καθώς και έναν ετήσιο προληπτικό έλεγχο (check up). Να σημειωθεί ακόμη ότι το NN Direct Health παρέχει 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών, ενώ παράλληλα η NN Hellas έχει σχεδιάσει και παρέχει σχετική εφαρμογή για smartphones.

Για να αποκτήσετε το NN Direct Health, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα nndirect.gr ή καλέστε στις γραμμές 800 100 60 60 (χωρίς χρέωση από σταθερό) & 210-950 6060 (από κινητό), ώστε να μιλήσετε απευθείας με έναν από τους εκπροσώπους της NN Hellas.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i