Η νέα ταχεία μαγνητική μαστογραφία σε τιμή προσφορά από το Ιατρικό Αθηνών

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών κάνει μια προσφορά για το Μήνα Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον Καρκίνου Μαστού, την οποία δεν πρέπει να χάσεις.

iatriko-eksetaseis

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, με αφορμή το Μήνα Πρόληψης και τον Καρκίνου Μαστού, προσφέρει από τις 5 έως τις 23 Οκτωβρίου, τη νέα πρωτοποριακή εξέταση της Προληπτικής Ταχείας Μαγνητικής Μαστογραφίας για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, στην προνομιακή τιμή των €70 (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος του φαρμάκου).

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους, καλώντας από τις 5 μέχρι και τις 23 Οκτωβρίου στο 210 6862212 -213, καθημερινά από τις 08:00 μέχρι τις 21:00.

Η Προληπτική Ταχεία Μαγνητική Μαστογραφία επιτρέπει τη διάγνωση σε πρώιμο στάδιο, δεν έχει ιονίζουσα ακτινοβολία, διαρκεί συνολικά μόνο 3 λεπτά και δε δημιουργεί τη δυσάρεστη αίσθηση συμπίεσης των μαστών.

Η Προληπτική Ταχεία Μαγνητική Μαστογραφία δεν αντικαθιστά την ψηφιακή μαστογραφία αλλά λειτουργώντας συνδυαστικά, έχει ως αποτέλεσμα την ανακάλυψη τουλάχιστον διπλάσιων καρκίνων σε σύγκριση με την τρέχουσα πρακτική, ενώ παράλληλα μειώνονται οι άσκοπες παραπομπές για βιοψία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξέταση πραγματοποιείται κατά τη δεύτερη εβδομάδα του κύκλου.

Σύμφωνα με μελέτες που έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή ιατρικά περιοδικά όπως στο Journal of Clinical Oncology, η ταχεία μαγνητική μαστογραφία μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον προληπτικό έλεγχο των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού.

Με τη νέα προσφορά, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, παραμένοντας πιστός στη δέσμευσή του να παρέχει διαρκώς κορυφαίες υπηρεσίες υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Προληπτική Ταχεία Μαγνητική Μαστογραφία είναι διαθέσιμες στο www.iatrikokentro.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i