Πόνοι περιόδου; Όχι για σένα αν ξέρεις τη σωστή αντιμετώπιση ΧΩΡΙΣ φάρμακα!

Μην αφήνεις τον πόνο να κάνει κύκλους. Εξαφάνισε τους πόνους περιόδου με Allay, χωρίς τη χρήση φαρμάκων.

10. Επίλεξε τους φίλους σου σοφά

Οι πόνοι περιόδου ταλαιπωρούν πάνω από το 50% των γυναικών στην αναπαραγωγική ηλικία.

Έχει αποδειχθεί ότι περίπου το 10% αυτών αντιμετωπίζει ιδιαίτερα έντονα συμπτώματα, που μπορούν να καθηλώσουν τη γυναίκα στο κρεβάτι για τουλάχιστον 24 ώρες όταν έρχεται η περίοδος. Η απλή εφαρμογή, η έλλειψη ανεπιθύμητων ενεργειών και η υπεροχή του σε σχέση με τα φαρμακευτικά σκευάσματα, καθιστούν το Allay θεραπεία επιλογής.

Τι είναι το Allay

Η λειτουργία του στηρίζεται σε μια καινοτόμο τεχνολογία ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, τα οποία αυξάνουν την αιμάτωση της περιοχής και οδηγούν τα κύτταρα σε αναδιάταξη και ανασύνταξη. Έτσι μειώνεται κλινικά ο πόνος και επιταχύνεται αισθητά η ανακούφιση της ασθενούς.

Η καινούργια αυτή τεχνολογία, είναι το μέλλον της ιατρικής περίθαλψης, καθώς προσφέρει ασφαλή, αποτελεσματική ίαση χωρίς παρενέργειες.

Allay_Box

Mπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερους από 10 κύκλους, με 720 ώρες συνεχούς ή διακοπτόμενης θεραπείας, είναι ιδιαίτερα λεπτό, άνετο και διακριτικό, και παρέχει συνεχή ανακούφιση από τη δυσμηνόρροια, η οποία εκτός των άλλων αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα συναισθηματικής και ψυχολογικής επιβάρυνσης για τη γυναίκα.

To Allay είναι ένα προϊόν της εταιρείας Bioelectronics Corporation, με έδρα τις ΗΠΑ, και ειδίκευση στην κατασκευή μικρών αναλώσιμων συσκευών, ειδικά σχεδιασμένων για την καταπολέμηση του πόνου. Στην Ελλάδα εισάγεται και διανέμεται από την εταιρεία «Μαράλκο» και είναι διαθέσιμο σε όλα τα φαρμακεία

Μάθε περισσότερα για το Allay στο www.maralko.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i