Αιδοιοπλαστική με ελάχιστο κόστος

Αιδοιοπλαστική με ελάχιστο κόστος

Ο γυναικολόγος δρ. Ναούμ, πρωτοπόρος σε θέματα Κοσμητικής και Επανορθωτικής Γυναικολογίας, που έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία πολλές επεμβάσεις αιδοιοπλαστικής στην Ελλάδα, εξηγεί τα οφέλη της επέμβασης, το πόσο αλλάζει η ζωή της γυναίκας και το πιο σημαντικό στις εποχές που διανύουμε, το κόστος. 

 

  • Γιατί να κάνει μία γυναίκα αιδοιοπλαστική; 

Αρκετές γυναίκες, είτε εκ γενετής, είτε επίκτητα μετά από έναν δύσκολο τοκετό, αντιμετωπίζουν δυσμορφίες στη γεννητική περιοχή όπως μικρά ή μεγάλα, μακριά και χαλαρά χείλη του αιδοίου, ασυμμετρία κλειτορίδας κ.α. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εξηγήθηκε ο όρος ως “πόδι της καμήλας”  (βλ. εδώ) για να δοθεί όσο πιο περιγραφικά γίνεται ο “ορισμός” για το πώς φαίνεται ένα τέτοιο πρόβλημα μέσα από ρούχα, μαγιό και εσώρουχα. 

 

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η γυναίκα, δυστυχώς δεν είναι μόνο αισθητικό. Δεν είναι λίγες εκείνες, που αναφέρουν ότι από μικρές είχαν τεράστια ενόχληση σε απλά πράγματα όπως στο περπάτημα ή το τρέξιμο, λόγω των μεγάλων χειλέων του αιδοίου. Επίσης, αρκετές ταλαιπωρούνται από συχνές μυκητιάσεις ή κολπίτιδες, λόγω της μορφολογίας της περιοχής, που δεν επιτρέπει τον καλό καθαρισμό. Τέλος, ιδιαίτερη σημασία πρέπει να δοθεί στην ψυχολογία των γυναικών, όπου ακριβώς λόγω του προβλήματος δεν μπορούσαν για χρόνια να απολαύσουν τη σεξουαλική τους ζωή και ένιωθαν μειονεκτικά απέναντι στον σύντροφό τους, με μόνιμη απαίτηση «να είναι τα φώτα σβηστά».

Άρα, ο λόγος που πρέπει μία γυναίκα να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση, είναι ξεκάθαρα... για να αλλάξει τη ζωή της. Δεν πρόκειται λοιπόν για μία επέμβαση που θα τη συζητήσει με τη φίλη της, αλλά μόνο με τον εαυτό της. Δεν πρόκειται να συζητήσει ούτε το κόστος, ούτε οποιαδήποτε λεπτομέρεια για την επέμβαση. Και μόνο όταν εκείνη δει ότι αρκετά από τα θέματα που την απασχολούν, οφείλονται σε αυτό το πρόβλημα, θα προβεί στο να κάνει αιδοιοπλαστική. 

 

  • Πρόκειται για μία ακριβή επέμβαση; Πόσο υψηλό είναι το κόστος;

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, όπως για παράδειγμα του laser, αυτή η επέμβαση έγινε πολύ προσιτή στη μέση Ελληνίδα. Όχι μόνο από την πλευρά του κόστους, που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αυτές τις εποχές, αλλά και από την πλευρά της αποθεραπείας. 

Το κόστος είναι κατά πολύ χαμηλότερο, από αυτό οποιασδήποτε πλαστικής επέμβασης (όπως ρινοπλαστική, κοιλιοπλαστική κ.α.), ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις καλύπτεται και από ιδιωτικές ασφάλειες. 

Η αποθεραπεία από την άλλη πλευρά,  είναι κυριολεκτικά μηδενική, καθώς δεν θα παραμείνεις ούτε ένα βράδυ στο νοσοκομείο, ενώ επιστρέφεις την επόμενη ημέρα κανονικά στη δουλειά σου. 

Πρόκειται για την επέμβαση που άλλαξε τα δεδομένα. Που είναι τόσο προσιτή όσο ποτέ και που πραγματικά μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητα και την ψυχολογία σου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να σκεφθείς τα δεδομένα, να λύσεις τις απορίες σου και να το αποφασίσεις! 

 

Αιδοιοπλαστική με ελάχιστο κόστος - εικόνα 1

 

Ευχαριστούμε τον Dr Νικόλαο Ναούμ, Μ.D., μαιευτήρα χειρουργό-γυναικολόγο, ειδικευμένο στην Κοσμητική Γυναικολογία και Αιδοιοπλαστική, επιστημονικό διευθυντή του Ιατρείου ANANEOSI (Πατησίων 66 & Χέυδεν 6, Αθήνα, τηλ. 210 8835100, 210 8835200, www.nikosnaoum.gr, www.ananeosi.gr).

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i