Δύο καινοτόμα προϊόντα βρεφικής διατροφής της Nestlé αναδεικνύονται ως «Προϊόντα της Χρονιάς» για το 2020

Πρώτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών κατέχει η σειρά βιολογικών γαλάτων σε σκόνη NAN Bio και το βιολογικό επιδόρπιο γάλακτος NaturNes Bio της Nestlé 

μαμά μωρό Lacheev

Δύο καινοτόμα προϊόντα που ανήκουν στην οικογένεια της βρεφικής διατροφής της Nestlé ξεχώρισαν στη φετινή Τελετή Απονομής των Βραβείων «Προϊόν της Χρονιάς» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η σειρά βιολογικών βρεφικών γαλάτων σε σκόνη NAN Bio, καθώς και το βιολογικό βρεφικό επιδόρπιο γάλακτος NaturNes Bio αναδείχθηκαν από τους ίδιους τους καταναλωτές ως τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία τους.

Δύο καινοτόμα προϊόντα βρεφικής διατροφής της Nestlé αναδεικνύονται ως «Προϊόντα της Χρονιάς» για το 2020 - εικόνα 1

Η καινοτομία του NAN Bio επιβραβεύτηκε από το καταναλωτικό κοινό

H Nestlé δημιούργησε τη νέα σειρά βιολογικών βρεφικών γαλάτων σε σκόνη NAN® Bio, επιλέγοντας γάλα υψηλής ποιότητας από φάρμες βιολογικής κτηνοτροφίας και συνδυάζοντάς το με την Τεχνολογία NAN® της Nestlé. Παράγεται στην Ελβετία, στους πρόποδες των Άλπεων, το πιστοποιημένο για παραγωγή βιολογικών προϊόντων εργοστάσιο της Nestlé Konolfingen, από γάλα προερχόμενο αποκλειστικά από πιστοποιημένους παραγωγούς βιολογικής κτηνοτροφίας. Οι αγελάδες μεγαλώνουν στην ανοιχτή ύπαιθρο και τρέφονται με βιολογικές τροφές, ενώ η εταιρεία διασφαλίζει την άριστη ποιότητα διαβίωσης των ζώων με συνεχείς ελέγχους στις εγκαταστάσεις και τις εκτάσεις. Έτσι η σειρά ξεχώρισε από το κοινό όχι μόνο για την καινοτομία της, αλλά και για την υψηλή διατροφική της αξία  που την καθιστά την ιδανική επιλογή μετά το μητρικό θηλασμό.

Το βιολογικό βρεφικό επιδόρπιο γάλακτος NaturNes Bio αποτελεί την πλέον αγαπημένη επιλογή των νέων μαμάδων.

Το βιολογικό βρεφικό επιδόρπιο γάλακτος ξεχώρισε στην κατηγορία του, αφού αποτελεί μια υγιεινή και γευστική επιλογή για τη διατροφή του μωρού. Είναι φτιαγμένο από 100% βιολογικό γάλα και βιολογικά φρούτα, περιέχοντας μόνο φυσικά σάκχαρα, ενώ είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις διατροφικές ανάγκες των βρεφών από τον 6ο μήνα.

Το βραβείο αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει την προστιθέμενη αξία του προϊόντος, αφού από τον πρώτο κιόλας χρόνο της κυκλοφορίας του έχει αγαπηθεί από το κοινό, που δεν είναι άλλο από τις νέες μαμάδες και τα μωρά τους.

Όπως δήλωσε ο Μάριος Τζερεφός, Διευθυντής Τμήματος Βρεφικής Διατροφής Nestlé  Ελλάς: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη διπλή αυτή διάκριση στο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς», γιατί αποτελεί μια επιβράβευση που λαμβάνουμε ουσιαστικά από τους καταναλωτές μας. Στο τμήμα βρεφικής διατροφής της Nestlé, το όραμα μας είναι να συνεισφέρουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε οι επόμενες  γενιές να είναι πιο υγιείς. Καθώς γνωρίζουμε πλέον με σιγουριά ότι η διατροφή για τα πρώτα δύο χρόνια της ζωής είναι καθοριστική για την υγιή ανάπτυξη του ανθρώπου, στόχος μας είναι να παρέχουμε προϊόντα ανώτερης διατροφικής αξίας, συμβάλλοντας σε μία σωστή και υγιεινή διατροφή.

Το «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού. Ιδρύθηκε στη Γαλλία, το 1987, και πλέον διοργανώνεται σε πάνω από 45 χώρες ανά τον κόσμο, με τον ίδιο κύριο σκοπό: να αναδεικνύει τα νέα καινοτόμα προϊόντα της αγοράς και να επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που τα δημιουργούν για την επένδυση και την πίστη τους στην καινοτομία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i