Ημερίδα κοσμητικής και επανορθωτικής γυναικολογίας

Για να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες για τις επεμβάσεις της Κοσμητικής Γυναικολογίας

forum

Ο Δρ. Νικόλαος Ναούμ, Χειρουργός Γυναικολόγος, Πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής και Κοσμητικής Γυναικολογίας, συντόνισε την Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, στα πλαίσια της Επιστημονικής Έκθεσης ΔΥΟ Forum.

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε με στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες για τις επεμβάσεις της Κοσμητικής Γυναικολογίας, όπως η αιδοιοπλαστική και η κολποπλαστική, ενώ το πάνελ εστίασε και σε θέματα αποκατάστασης του γυναικείου σώματος μετά τον τοκετό, αντιμετώπιση της γυναικείας ακράτειας και της χαλάρωσης κόλπου, καθώς και σε μη χειρουργικές λύσεις αντιμετώπισης προβλημάτων τοπικού λίπους, ραγάδων και πανάδων μετά την εγκυμοσύνη. Η ανταπόκριση του κοινού, ήταν πραγματικά πολύ θερμή, παρόλο που ο κλάδος είναι σχετικά καινούριος στην Ελλάδα.

Στόχος, είναι η ενημέρωση των γυναικών για την ύπαρξη επεμβάσεων αποκατάστασης των δυσμορφιών της γεννητικής περιοχής, με τρόπο κατανοητό και εύληπτο, ώστε να καταρριφθεί το ταμπού και να ακολουθηθούν τα παγκόσμια πρότυπα επεμβάσεων.

Ο Δρ. Ναούμ παρουσίασε τις πρωτοποριακές λύσεις, χειρουργικές και μη, που έχει να επιδείξει ο κλάδος της Κοσμητικής Γυναικολογίας για την αποκατάσταση των προβλημάτων των γυναικών στη γεννητική περιοχή και δεσμεύτηκε με την ιδιότητα του Προέδρου, για την υλοποίηση αρκετών παρόμοιων δράσεων ενημέρωσης στο μέλλον.

Περισσότερες πληροφορίες:

www.ananeosi.gr / www.nikosnaoum.gr /www.ekeg.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i