Τα μωρά πάνε θέατρο: Μη χάσεις τη βρεφική και νηπιακή παράσταση Κου-Κού... Μια Βόλτα Στο Δάσος

Η παράσταση είναι μια μελετημένη προσέγγιση του θεάτρου για πολύ μικρά παιδιά.

f5207093f4bafcb21c0c017e46b49f6e_xl

Μια ξεχωριστή παράσταση για πολύ μικρά μικρά παιδιά θα καλωσορίσει τους μικρούς φίλους στον φανταστικό κόσμο του θεάτρου. Πρόκειται για τη βρεφική και νηπιακή παράσταση «Κου-Κού... Μια Βόλτα Στο Δάσος (Βρέφικη Και Νηπιακή Παράσταση)».

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Το «Κου-κού… μια βόλτας το δάσος» είναι ένα βιωματική αφήγηση παραμυθιού για πολύ μικρά παιδιά. Συνδυάζει το θέατρο, με τη μουσική , τη φαντασία και την περιπέτεια. Είναι μια παράσταση που θα γεμίσει χαμόγελα τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα τα μυεί στη μελωδία, στο ρυθμό και σε άλλες ιδιότητες της μουσικής!

Τα παιδιά παίζουν μαζί μας:

Στην παράσταση αυτή τα παιδιά παίζουν μαζί με τους ηθοποιούς και συμμετέχουν στις περιπέτειες του ήρωα! Θα δούνε από κοντά φυσικά μουσικά όργανα και πως με αυτά μπορούμε όχι μόνο να παίξουμε μουσική, αλλά και να αναπαράγουμε ήχους της φύσης!

Μουσική και τραγούδι:

Η παράσταση γίνεται με τη χρήση φυσικών μουσικών οργάνων, τα οποία ακολουθούν τα παιδιά σε όλη την πορεία της παράστασης. Με τα μουσικά όργανα αλλά και το σώμα μας (body percussion) θα φτιάξουμε όλοι μαζί τους ήχουε της φύσης. Στην παράσταση κυρίαρχο είναι το τραγούδι του Κού-κου, το οποίο μαθαίνουν και τα παιδιά και το χρησιμοποιούν στην περιπέτεια τους. Η μουσική της παράστασης είναι βασισμένη στο μουσικοπαιδαγωγικό σύστημα του Carl Orff.

Αξίες και έννοιες:

Η φιλία είναι ένα πανέμορφο δώρο για τον άνθρωπο και φίλος μπορεί μας μπορεί να είναι και ένα ζώο ή ακόμα και η ίδια η φύση!

Στο παραμύθι μας το σπίτι του Κού-κου είναι το δάσος, το δάσος είναι το σπίτι του φίλου μας, αλλά και άλλων χιλιάδων ζώων, το αγαπάμε όπως το δικό μας σπίτι.

Γνωρίζουμε και μαθαίνουμε για το νερό, τον αέρα, την φωτιά, τον κεραυνό και τη βροχή

Ιστορικό της παράστασης:

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2011 στο παιδικό Φεστιβάλ της «Μικρόπολις» στο Γκάζι όπου έκπληκτοι γονείς έβλεπάν τα πολύ μικρά παιδάκια τους να συμμετέχουν και να παρακολουθούν με ενθουσιασμό την παράσταση. Συμμετείχε στο Φεστιβάλ "Κήποι της Αθήνας" και επίσης ταξίδεψε και στην Κύπρο... Από τότε δεν έχει σταματήσει να ταξιδεύει με τα μικρά παιδιά στο φανταστικό δάσος, μαζί με τον φίλο τους τον Κού-κου!

Απευθύνεται σε παιδιά από 18 μηνών έως 6 ετών

Διάρκεια: 50 λεπτά

Μόνο για 6 παραστάσεις

Κυριακή 6 Νοεμβρίου έως και Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Δημιουργός του έργου: Άννα Σεβαστή Τζίμα

Παίζουν:

Άννα Τζίμα, Αντώνης Βαρθαλίτης, Έλενα Χαραλαμπούδη

Εισιτήρια:  8€ , 7€ (προπώληση, οικογενειακό 3-4 άτομα) / 6€ (ΟΑΕΔ, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ) / 5€ (μέλη του συλλόγου, ομαδικό 8 άτομα+)

Ειδική προσφορά για την παράσταση στις 5 Νοεμβρίου : Κλείστε τα εισιτήρια σας μέχρι τη Tετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 και αγοράστε τα με 5€!

Θέατρο Μορφές Έκφρασης :  Αλκμήνης 13, Κάτω Πετράλωνα

www.morfesekfrasis.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i