Μάθημα ισορροπημένης διατροφής στο Παιδικό Μουσείο τον Δεκέμβριο

Η ΑΒ Βασιλόπουλος συμβάλλει στην εξοικείωση των μαθητών με την Υγιεινή Διατροφή με το πρωτοποριακό έκθεμα

Screenshot_1

Το πρωτοποριακό έκθεμα «Το ΑΒητάρι της διατροφής», στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας ξεκίνησε με τη συμβολή της ΑΒ.

Το σύγχρονο διαδραστικό έκθεμα, που αποτελεί μικρογραφία ενός καταστήματος σούπερ μάρκετ, έχει στόχο να μεταφέρει το μήνυμα για τη σημασία της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής, καθώς και τη βιωματική εκπαίδευση των παιδιών σε ζητήματα που αφορούν στην υιοθέτηση ενός υγιεινού διαιτολογίου στην καθημερινότητά τους.

Μάθημα ισορροπημένης διατροφής στο Παιδικό Μουσείο τον Δεκέμβριο - εικόνα 1

Το ΑΒητάρι της ισορροπημένης διατροφής στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας

Το έκθεμα έχει σχεδιαστεί από διεπιστημονική ομάδα και ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες παιδαγωγικές και μουσειολογικές αρχές με την υπογραφή αξιοπιστίας των ανθρώπων της ΑΒ Βασιλόπουλος και του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου και ώρες 11:00 έως 15:00 στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας θα διοργανωθεί Αφιέρωμα στην Υγιεινή Διατροφή.

Εκπαιδευτικά προγράμματα

Ειδικά σχεδιασμένα από τους μουσειοπαιδαγωγούς του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου, με ελεύθερη συμμετοχή για το κοινό, προσκαλούν παιδιά όλων των ηλικιών και τις οικογένειές τους να μάθουν τα πάντα για την υγιεινή διατροφή.

Παράλληλα, το έκθεμα «Το ΑΒητάρι της διατροφής» είναι ανοιχτό στο κοινό τις ώρες λειτουργίας του Παιδικού Μουσείου της Αθήνας (Τετάρτη 11:00 – 19:00, Πέμπτη έως Κυριακή 11:00- 15:00), ενώ ειδικά για το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Δεκεμβρίου, το Παιδικό Μουσείο θα παραμείνει ανοιχτό από τις 11:00 μέχρι τις 20:00.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, με το βλέμμα στραμμένο στις γενιές του αύριο, θέτει τα θεμέλια ώστε να γνωρίσουν τα παιδιά την αξία της υγιεινής διατροφής. Η εταιρεία εδώ και σχεδόν 80 χρόνια παραμένει πιστή στο όραμά της να φέρνει στα ράφια της υγιεινά και θρεπτικά προϊόντα κατακτώντας σταθερά μια θέση σε κάθε ελληνικό σπίτι, σε κάθε νοικοκυριό.

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ στην εκδήλωση στο Παιδικό Μουσείο της Αθήνας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i