#ΜένουμεΣπίτι και παίζουμε «ΛΥΣΙΑ»

Παράταση του 24ου μαθητικού διαγωνισμού μέσω Ίντερνετ, «Λυσίας».

working-on-a-school-project-picture-id804196956

O 24ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός «Λυσίας 2020» ξεκίνησε δυναμικά την πορεία του και τώρα μας καλεί να παίξουμε από το σπίτι!

Με παράταση της Α’ φάσης του Διαγωνισμού έως τις 14 Απριλίου, ο «ΛΥΣΙΑΣ» προτείνει μία δημιουργική και εκπαιδευτική διέξοδο για παιδιά από Δ’ Δημοτικού μέχρι Γ’ Λυκείου, που μπορούν από την ασφάλεια του σπιτιού τους να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό με τρόπο διασκεδαστικό και ευχάριστο.

#ΜένουμεΣπίτι και παίζουμε «ΛΥΣΙΑ» - εικόνα 1

#ΜένουμεΣπίτι λοιπόν, και παίζουμε «ΛΥΣΙΑ» από το site www.lysiasedu.org του Διαγωνισμού. Με σύνθημα «Ψάχνω – Βρίσκω – Απαντώ», διασκεδάζουμε μαθαίνοντας και συμβάλλουμε στην προσπάθεια των διοργανωτών να ενισχύσουν το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», που συγκεντρώνουν, για κάθε συμμετοχή, ένα ποσό για τους σκοπούς του Συλλόγου.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε 2 φάσεις: η πρώτη παρατείνεται μέχρι τις 14 Απριλίου, ενώ η τελική θα πραγματοποιηθεί στις 16 Μαΐου σε προκαθορισμένα εξεταστικά κέντρα ΛΥΣΙΑ.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.lysiasedu.org θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες συμμετοχής καθώς και τα βραβεία του διαγωνισμού.

Διοργανωτής του «Λυσία 2020» είναι τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ, ενώ η COSMOTE και η MICROSOFT είναι οι Μεγάλοι Χορηγοί του Διαγωνισμού, οι οποίοι πλαισιώνονται από άλλους σημαντικούς Χορηγούς και Υποστηρικτές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i