Οι 10 φράσεις που θα ήθελες να σου πει το παιδί σου

Πώς θα ήταν άραγε η ζωή σου αν άκουγες από το παιδί σου αυτές τις 10 φράσεις;

Οι 10 φράσεις που θα ήθελες να σου πει το παιδί σου

Αναρωτιέσαι αν μπορεί να είναι κάτι πιο συγκινητικό από τις πρώτες λέξεις του παιδιού σου; Φυσικά και υπάρχουν πιο συγκινητικές λέξεις και αυτές έχουν να κάνουν περισσότερο με την καθημερινή οικογενειακή ρουτίνα. Διάβασε το κείμενο που ακολουθεί και σίγουρα με κάποιες από αυτές τις 10 φράσεις θα ταυτιστείς.

1. «Μάζεψα τα παιχνίδια μου»

Τέσσερις στους δέκα γονείς ονειρεύονται την ημέρα που θα ανοίξουν την πόρτα του παιδικού δωματίου και θα έρθουν αντιμέτωποι με την απόλυτη τάξη και οργάνωση. Φυσικά εννοούμε το δωμάτιο να είναι τακτοποιημένο από τα χεράκια τους.

2. «Κάτσε να σου πω τι κάναμε στο σχολείο»

Δεν είσαι η μόνη που όταν ρωτάς το παιδί σου «πως πέρασες σήμερα στο σχολείο» λαμβάνεις τη σύντομη απάντηση που ξερού «καλά». Συμβαίνει σχεδόν σε όλους. Αν ρωτήσεις φυσικά το παιδί σου να σου πει για το αγαπημένο του ηλεκτρονικό παιχνίδι είναι ικανό να σου μιλάει με τις ώρες.

3. «Είμαι έτοιμη/έτοιμος για ύπνο. Καληνύχτα!»

Η ρουτίνα που έχεις με το παιδί σου κάθε μέρα μετά το σχολείο είναι πολύ πιο «επώδυνη» από την ρουτίνα που μπορεί να έχεις στη σχέση σου με τον σύντροφό σου. Μαθήματα, δραστηριότητες, μπάνιο και δόντια. Πόσο ωραίο θα ήταν αν αυτά γίνονταν με την ελάχιστη δυνατή έως σχεδόν καθόλου συμμετοχή των γονιών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i