Οι δύο μικρές νεράιδες του Yes-I–Do Catwalk που με συγκίνησαν

Αυτό που αξίζει να θυμόμαστε είναι πως το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) το 2017 εκπλήρωσε 200 ευχές παιδιών.

makeawish1 yes-i-do

Στα παιδικά μου χρόνια δεν κατάφερα ποτέ να γίνω παρανυφάκι. Το έφερα βαρέως και έκανα παρατηρήσεις στους θείους μου που δεν παντρεύτηκαν έγκαιρα, δηλαδή σε ηλικία που εγώ να μην μοιάζω κανονική νύφη, δίπλα στην κανονική νύφη.

Πες το επιθυμία που δεν έγινε πραγματικότητα, συγκινούμαι βαθιά σε κάθε γάμο, όταν βλέπω αυτά τα μικρά πλάσματα δίπλα στις νύφες.

Υπήρξε όμως μια στιγμή που συγκινήθηκα περισσότερο στη θέα δύο κοριτσιών σωστών νεράιδων που περπάτησαν σαν παρανυφάκια στο Yes- I- Do Catwalk που έλαβε χώρα μέσα στο Γενάρη.

Οι δύο μικρές νεράιδες του Yes-I–Do Catwalk που με συγκίνησαν - εικόνα 1

Μιλάω φυσικά για τις δύο πραγματικές πριγκίπισσες, την Αλεξάνδρα και τη Σπυριδούλα, παιδιά ευχής και οι δύο, που περπάτησαν στην  πασαρέλα κρατώντας το χέρι της Χριστίνας Μπόμπα, απολαμβάνοντας το χειροκρότημα των εκατοντάδων καλεσμένων που δεν μπορούσαν να  συγκρατήσουν τα δάκρυά τους μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής και τη  δύναμη αυτών των δύο λιλιπούτειων μαχητών.

Όλα φυσικά ξεκίνησαν από τη Μυρτώ Κάζη και την ομάδα του Yes I Do που αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της bridal  παραμύθι… Σε ένα ονειρεμένο σκηνικό, γεμάτο αμυγδαλιές, λουλούδια και ένα πέτρινο μονοπάτι, 60 διάσημες Ελληνίδες, περπάτησαν ντυμένες  νύφες, με νυφικά των κορυφαίων Ελλήνων designers αλλά και πολύ αγαπημένων διεθνών brands.

Το παραμύθι αυτό, σχεδιάστηκε και  πραγματοποιήθηκε για τους σκοπούς του Make-A-Wish Ελλάδος, καθώς όχι μόνο οι καλεσμένοι και οι διάσημοι μπορούσαν να κάνουν  handpainting με το αστέρι του Make-A-Wish και να συνδράμουν στο σπουδαίο έργο της οργάνωσης!

Οι δύο μικρές νεράιδες του Yes-I–Do Catwalk που με συγκίνησαν - εικόνα 2

Αυτό που αξίζει να θυμόμαστε είναι πως το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) το 2017 εκπλήρωσε 200 ευχές παιδιών. Για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια στην ιστορία του Οργανισμού στην Ελλάδα, εκπληρώθηκαν 214 Ευχές, εκ των οποίων οι 200 ήταν Ευχές παιδιών που έχουν νοσηλευτεί στην Ελλάδα, ενώ οι 14 αφορούσαν παιδιά του εξωτερικού, που το όνειρό τους ήταν σχετικό με τη χώρα μας.

Αυτές οι ευχές είναι μέρος των 1.867 ευχών που έχει πραγματοποιήσει ο Οργανισμός από την ίδρυσή του. Περισσότερες από 160 εταιρείες και περισσότεροι από 1.100 ιδιώτες συνέβαλαν στην επίτευξη του στόχου αυτού συνεισφέροντας σε είδος ή και σε δωρεές, ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν με μοναδικό τρόπο οι μεταμορφωτικές αυτές εμπειρίες των παιδιών.

Προκειμένου να εκπληρωθούν αυτές οι 214 ευχές παιδιών, απαιτήθηκαν περισσότερες από 25.000 ώρες εθελοντικής και μη εργασίας και 445 συναντήσεις με οικογένειες και παιδιά Ευχής.

Οι δύο μικρές νεράιδες του Yes-I–Do Catwalk που με συγκίνησαν - εικόνα 3

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο «Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός» σε μία εκδήλωση ανοιχτή για το κοινό θα γίνει λεπτομερής απολογισμός του 2017, αλλά και απονομή βραβείων σε όσους έγιναν μέλος της μεγάλης οικογένειας του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, συμμεριζόμενοι τον ιερό σκοπό του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i