Δωρεάν εξέταση σπονδυλικής στήλης στο Παίδων Μητέρα

16 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Σπονδυλικής Στήλης και το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Παίδων ΜΗΤΕΡΑ προσφέρει δωρεάν εξέταση σπονδυλικής στήλης.

paidon-mitera

Το Παιδιατρικό Νοσοκομείο του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Σπονδυλικής Στήλης την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016, προσφέρει δωρεάν εξέταση σπονδυλικής στήλης στο νεοσύστατο Κέντρο Σπονδυλικής Στήλης Παίδων & Εφήβων.

Την εξέταση μπορούν να αποκτήσουν όλοι όσοι επισκεφτούν την ιστοσελίδα του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ (www.mitera.gr)  καθώς και τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/mitera.hospital, από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016. Δηλώνοντας τα στοιχεία τους στην ειδική φόρμα συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διενέργεια της εξέτασης.

Σύμφωνα με έρευνες, σχεδόν 1.500 παιδιά απασχολούν κάθε χρόνο τον παιδίατρο στη χώρα μας με απλά ή σύνθετα προβλήματα στη σπονδυλική στήλη. Η σύγχρονη συντηρητική & χειρουργική θεραπεία παιδιών και εφήβων με παθολογίες της σπονδυλικής στήλης εξασφαλίζει ποιότητα -και σε αρκετές περιπτώσεις και ποσότητα- ζωής για τους μικρούς ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Το εξειδικευμένο Κέντρο Σπονδυλικής Στήλης Παίδων & Εφήβων του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ προσφέρει ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης. Η ομάδα του Κέντρου Σπονδυλικής Στήλης, περιλαμβάνει χειρουργούς (ορθοπαιδικούς, νευροχειρουργούς και θωρακοχειρουργούς), με βαθιά γνώση του αντικειμένου και μακροχρόνια κλινική εμπειρία, ελληνική και διεθνή.

Επίσης, πλαισιώνεται αποτελεσματικά σε όλα τα στάδια παρακολούθησης και θεραπείας και από άλλους ειδικούς ιατρούς, φυσιοθεραπευτές, ορθωτικούς μηχανικούς, νοσηλευτές και ψυχολόγους.

Οι παροχές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, ο οποίος συμμετέχει ενεργά σε καμπάνιες ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού, με στόχο την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών υγείας σε προσιτές τιμές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i