Πασχαλινό Camp στο Μουσείο Παιδικής Τέχνης για παιδιά 5-10 ετών!

Κάνε στο παιδί σου το πιο όμορφο δώρο για το Πάσχα, χάρισέ του μια θέση στο Μουσείο Παιδικής Τέχνης και στο πασχαλινό camp.

Private Appointment: ο θεραπευτής των celebrities

Αυτό το Πάσχα κάνε το πιο όμορφο δώρο: 2 εβδομάδες γεμάτες ευρηματικές δραστηριότητες γιαπαιδιά 5-10 ετών, πάντα με την ποιότητα του Μουσείου Παιδικής Τέχνης!

Από 10 - 13 Απριλίου (Μ. Δευτέρα έως Μ. Πέμπτη) & 18 - 21 Απριλίου  (Τρίτη έως Παρασκευή του Πάσχα), για 8 ώρες ημερησίως (8.30-16.30), παιδιά 5-10 ετών θα ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ενός camp που συνδυάζει τη ψυχαγωγία& την εκπαίδευση με την Τέχνη σε όλες της τις μορφές!

Το πιο πλούσιο & προσεγμένο πρόγραμμα camp της πόλης!

Στο πλήρες πρόγραμμα του Πασχαλινού Camp του Μουσείου Παιδικής Τέχνης τα παιδιά θα  ζωγραφίσουν με αφορμή σημαντικούς καλλιτέχνες, θα εμπνευστούν  από τις εκθέσεις του Μουσείου, θα εκφραστούν σε  θεατρικά εργαστήρια και θα ταξιδέψουν  σε μαγικούς κόσμους παιδικών βιβλίων. Κι όχι μόνο! Παιχνίδια δεξιοτήτων,μουσικοκινητική, εξερευνήσεις & εξωτερικά εικαστικά εργαστήρια στην Πλάκα, παιχνίδια κίνησης στον ήσυχο πεζόδρομο του Μουσείου, αλλά και δημιουργικές επισκέψεις σε γειτονικά Μουσεία, συμπληρώνουν το πιο πλούσιο και προσεγμένο πρόγραμμα camp της πόλης! Στο τέλος της μέρας, τα παιδιά επιστρέφουν σπίτι γεμάτα νέες εμπειρίες και ενθουσιασμό!

Ένα camp με στόχους, αλλά και τρόπους!

Οι βασικοί στόχοι των δραστηριοτήτων είναι η ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης, αλλά και του ομαδικού πνεύματος και φυσικά, η ενίσχυση της δημιουργικότητας, με τον μοναδικό τρόπο του Μουσείου Παιδικής Τέχνης, που εδώ και 23 χρόνια εμπνέει διαχρονικές και πανανθρώπινες αξίες στα παιδιά.

Οι δραστηριότητες του Πασχαλινού Camp του Μουσείου Παιδικής Τέχνης έχουν σχεδιαστεί από το Εκπαιδευτικό Τμήμα του Μουσείου, ενώ εμπλουτίζονται με τη δημιουργική συνεργασία των ευφάνταστων παιχνιδιών των Κάισσα Stores.

Πασχαλινό Camp στο Μουσείο Παιδικής Τέχνης για παιδιά 5-10 ετών! - εικόνα 1

1. Επτά διαφορετικές ειδικότητες + εκπαιδευμένοι camp counselors

2. Πλήρες και ισορροπημένο πρόγραμμα

3. Ιδανικό μέγεθος τμήματος (έως 18 παιδιά)

4. Δράσεις εντός & εκτός Μουσείου

5. Ασφαλής & προσεγμένος χώρος

6. Φροντίδα κάθε παιδιού ξεχωριστά

7. Καθημερινό 8ωρο πρόγραμμα (8.30-16.30)

8. Δυνατότητα συμμετοχής και σε μεμονωμένες μέρες

Χ ρ ή σ ι μ ε ς   π λ η ρ ο φ ο ρ ί ε ς

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ: έως και το Σάββατο, 1η Απριλίου, 15.00, με προκαταβολή 50€

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 190€ και για τις 2 εβδομάδες | 90€ για όποια από τις 2 εβδομάδες επιθυμείτε | 25€ ανά μέρα συμμετοχής

Πασχαλινό Camp στο Μουσείο Παιδικής Τέχνης για παιδιά 5-10 ετών! - εικόνα 2

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: Σας προσφέρουμε προσωπική επικοινωνία με τη Γραμματεία του Μουσείου, για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας: Τ. 210 3312621, 210 3312750 | Τρίτη - Σάββατο 10.00 -14.00 www.childrensartmuseum.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i