Βιταμίνες + Μέταλλα: Συνδυασμός που χαρίζει υγεία

Ένα συμπλήρωμα διατροφής που εξασφαλίζει όλες τις βιταμίνες και μέταλλα που χρειαζόμαστε.

15.01.2015

Γράφει: Shape.gr

εχεις διαβασει

Βιταμίνες + 
Μέταλλα: 
Συνδυασμός που 
χαρίζει υγεία

Τόσο οι βιταμίνες όσο και τα μέταλλα είναι ζωτικής σημασίας για το σώμα μας, γιατί είναι απαραίτητα σε πολλές βιοχημικές διεργασίες που εκτελούνται στον οργανισμό, όπως ο μεταβολισμός άλλων ουσιών (υδατανθράκων, ασβεστίου κ.λπ.), η λειτουργία των αδένων, η προστασία από τις ελεύθερες ρίζες, η μεταφορά του οξυγόνου κ.λπ. Επειδή το σώμα μας δεν μπορεί να τα συνθέσει, είναι σημαντικό να εξασφαλίζουμε όλες τις βιταμίνες και τα μέταλλα που χρειάζεται μέσα από τη διατροφή μας ή με τη μορφή ενός συμπληρώματος διατροφής.

Η VM – 2000®, η πολυβιταμίνη της Solgar μας βοηθάει να χτίσουμε έναν δυνατό οργανισμό και ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα. Τα γράμματα στο όνομα προέρχονται από τις λέξεις Vitamins (Βιταμίνες) και Minerals (Mέταλλα), επειδή ακριβώς αυτά προσφέρει και μάλιστα στις σωστές αναλογίες.  
Συγκεκριμένα, η VM – 2000® περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά, πεπτικά ένζυμα, υπερτροφές, βότανα, υδατοδιαλυτές ίνες και βιοφλαβονοειδή.

Βιταμίνες + 
Μέταλλα: 
Συνδυασμός που 
χαρίζει υγεία

Περισσότερα από Υγεία

#shapegreece

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.