Βραστήρας με βάση αφής

Ο βραστήρας είναι η συσκευή που σίγουρα πρέπει να έχεις στον πάγκο της κουζίνας

Βραστήρας με βάση αφής

Ο βραστήρας νερού είναι μια απαραίτητη ηλεκτρική οικιακή συσκευή για όλα τα σύγχρονα νοικοκυριά.

Ο βραστήρας D3101 της Dosette έχει ισχύ 2200W, χωρητικότητα 1,7lt, ενώ η αποσπώμενη βάση 360ο θα σου επιτρέψει να τον χρησιμοποιείς με μεγαλύτερη άνεση και ευκολία. H LCD βάση αφής με δυνατότητα 7 επιλογών θερμοκρασίας (40-100οC) σου δίνει απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας του νερού.

Επίσης διαθέτει LCD βάση αφής με δυνατότητα 7 επιλογών θερμοκρασίας (40-100οC), λειτουργία διατήρησης θερμοκρασίας και αυτόματη απενεργοποίηση. Με μία απλή κίνηση μπορείς να διαλέξεις τη θερμοκρασία του νερού και να απολαύσεις ζεστά ροφήματα από τσάι και βότανα. Ακόμη, μπορεί να διατηρήσει τη θερμοκρασία του νερού και είναι απόλυτα ασφαλής χάρη στο σύστημα αυτόματης απενεργοποίησης.

O ελάχιστος χρόνος που απαιτείται για να βράσει το νερό, μπορεί να σου λύσει τα χέρια και φυσικά έτσι θα κερδίσεις χρόνο και χρήματα. Με 1,7 lt χωρητικότητα θα μπορείς με 1 χρήση να έχεις όσο ζεστό νερό χρειάζεσαι. H LCD βάση αφής με δυνατότητα 7 επιλογών θερμοκρασίας (40-100οC) σου δίνει απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας του νερού.

Τέλος, διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση με μεγάλο παράθυρο για την ένδειξη στάθμης που ξεχωρίζει και αυτόματη απενεργοποίηση αν τον θέσεις σε λειτουργία χωρίς νερό ή μόλις ολοκληρωθεί ο βρασμός του νερού και αν ανασηκωθεί από την βάση.

Ο D3101 θα γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια σου και θα κερδίσεις χρόνο στην καθημερινότητα σου. Χρόνο όταν θα μαγειρεύεις, όταν θα πλένεις τα πιάτα ή όταν θα θες να απολαύσεις το ρόφημά σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i