Anydoctor.gr: Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα που αλλάζει τα δεδομένα στην online αναζήτηση και επιλογή ιατρού

woman doctor iStock

Η νέα επιδημιολογική κρίση που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε φέρνει στην επιφάνεια νέες ανάγκες και απαιτήσεις στην καθημερινότητα μας. Οι νέοι καιροί επιτάσσουν την ψηφιοποίηση των περισσότερων συνδιαλλαγών ενώ όλο και περισσότεροι επιλέγουν την online αναζήτηση για παροχή υπηρεσιών, μέσα σε αυτές και την αναζήτηση ιατρού. Κάτω από αυτές τις συνθήκες εμφανίζεται η Anydoctor, μία πλατφόρμα η οποία λύνει τα χέρια στον δυνητικό ασθενή , δίνοντας του τη δυνατότητα με μόνο 3 κλικ να αναζητήσει και να κλείσει ραντεβού με τον ιατρό της επιλογής του, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Η Key Account Manager Σοφία Παπαμιχάλη μας ενημερώνει για την πλατφόρμα της AnyDoctor.

Γιατί να επιλέξω την anydoctor;

Η Anydoctor συνεργάζεται με διακεκριμένους ιατρούς όλων των ειδικοτήτων ενώ ταυτόχρονα είναι η πλέον φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα παρουσιάζοντάς του άμεσα ό,τι πληροφορία χρειάζεται για τον ιατρό που θέλει να επισκεφτεί. Αν και νεοσύστατη, η Anydoctor έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ιατρών όλης της Ελλάδας και συνεχώς προσθέτει νέους επιστήμονες στο δυναμικό της. Επιπροσθέτως, σεβόμενη τις απαιτήσεις των ασθενών, παρέχει το πλήρες προφίλ του εκάστοτε ιατρού, τα στοιχεία επικοινωνίας, το πλήρες βιογραφικό του όπως και την εξειδίκευσή του. Θα έλεγε κανείς πως η Anydoctor αποτελεί έναν σύγχρονο δίαυλο επικοινωνίας, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ ιατρών και ασθενών μέσα σε ένα ευχάριστο διαδικτυακό κλίμα.

Τι άλλες δυνατότητες έχω μέσω της Anydoctor;

Η πλατφόρμα της Anydoctor, πέραν από την αναλυτική παρουσίαση των στοιχείων του εκάστοτε ιατρού και την άμεση κράτηση ραντεβού, δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να διαβάσει κριτικές προηγουμένων ασθενών για τον ιατρό που θα επιλέξει, όπως και να αφήσει την προσωπική του κριτική για τους επόμενους δυνητικούς ασθενείς. Μέσα από την Anydoctor, ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για διάφορα θέματα υγειονομικού περιεχομένου καθώς η πλατφόρμα παρέχει ενδελεχή αρθρογραφία από διακεκριμένους ιατρούς η οποία ανανεώνεται συνεχώς.

Γιατί να εμπιστευτώ την Anydoctor;

Η Anydoctor έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ιατρών και των χρηστών της καθώς προέρχεται από την Forthright, τη μόνη εταιρεία που εξειδικεύεται αποκλειστικά στο ιατρικό marketing στην Ελλάδα, η οποία συνεργάζεται με εκατοντάδες ιατρούς, φαρμακευτικές, φαρμακεία και φαρμακοβιομηχανίες δημιουργώντας σχέσεις πίστης και σεβασμού μεταξύ των πελατών της. Επομένως δεν είναι τυχαίο που το "παιδί" της Forthright, Anydoctor κέρδισε από την πρώτη κιόλας μέρα την εμπιστοσύνη των επιστημόνων υγείας σε όλη την Ελλάδα.

Είμαι ιατρός. Τι προνόμια θα μου δώσει η συνεργασία με την Anydoctor;

Η Anydoctor είναι η πλέον αξιόπιστη και λειτουργική πλατφόρμα προώθησης των υπηρεσιών του εκάστοτε ιατρού και αποτελεί ένα εργονομικό μέσο επικοινωνίας με τους ασθενείς. Ο σχεδιασμός της πλατφόρμας και η ευκολία στην χρήση της την κατατάσσει στις πρώτες θέσεις των οργανικών αποτελεσμάτων της google με αποτέλεσμα την μεγάλη απήχηση της στους χρήστες του διαδικτύου. Η ενδελεχής online προβολή και η αμεσότητα στην ολοκλήρωση των ιατρικών ραντεβού δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη του πελατολογίου κάθε επιστήμονα υγείας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.anydoctor.gr

δψω

Ευχαριστούμε την Key Account Manager, Σοφία Παπαμιχάλη. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i