Us stronger: Δύο δημοσιογράφοι και 3 άνθρωποι από το χώρο της Υγείας για τον καρκίνο του μαστού

Ένα ενδιαφέρον βίντεο για τον καρκίνο του μαστού, για τη στήριξη στις γυναίκες που νοσούν και έχουν νοσήσει, για τις νέες θεραπείες και τα "καλά νέα". Γιατί όλες μαζί ενωμένες, είμαστε πιο δυνατές.

καρκίνος μαστού istock

Ο καρκίνος του μαστού είναι ένα νόσημα που αφορά στατιστικά 1 στις 8 γυναίκες. Το ποσοστό είναι τόσο υψηλό που δεν μας αφήνει περιθώρια: Όλες πρέπει να είμαστε ενημερωμένες, όλες πρέπει να είμαστε τυπικές στις προληπτικές μας εξετάσεις, όλες πρέπει να γνωρίζουμε που να απευθυνθούμε εάν χρειαστούμε επιπλέον πληροφόρηση, καθοδήγηση και στήριξη. 

Οι παρακάτω βιντεο-συνεντεύξεις συμβάλουν σε όλους τους παραπάνω στόχους και είναι ένα βήμα για να θυμόμαστε ότι μαζί, ενωμένες, είμαστε πιο δυνατές. 

Μαζί μας η Παρασκευή Μιχαλοπούλου, πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής", η Φωτεινή Μπαμπανάρα, Διεύθυνση Επικοινωνίας του Ομίλου Novartis και ο Αναστάσιος Μπούτης, Παθολόγος Ογκολόγος στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεαγένειο της Θεσσαλονίκης και Γενικός Γραμματέας της ΕΟΠΕ.

 
Us Stronger

Για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Posted by Shape Magazine Greece on Wednesday, December 1, 2021

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i