Μήπως μαζί με το νερό μας πίνουμε και… νιτρικά;

Τα νιτρικά είναι ισχυρές οξειδωτικές χημικές ουσίες και είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε για εμάς και την οικογένειά μας νερό απαλλαγμένο από αυτά.

nero iStock

Το νερό είναι (ή θα έπρεπε να είναι) το πιο αγνό "ποτό" αφού προέρχεται κατευθείαν από τη φύση, τη φύση που δυστυχώς πολλοί δεν σεβόμαστε και δεν τιμούμε. Όταν όμως το κάνουμε, μας προσφέρει τα πιο αγνά προϊόντα, τα πιο πλούσια σε αξία για τον οργανισμό μας και τα πιο μοναδικά σε γεύση.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν κανόνα για το AQUA Carpatica, ένα νερό που προέρχεται από τα Καρπάθια Όρη, την "ιδιαίτερη πατρίδα" των Φυσικών Μεταλλικών Νερών σε παγκόσμια κλίμακα και ιδιαίτερα για την κατηγορία των Φυσικώς Ανθρακούχων Φυσικών Μεταλλικών Νερών. Τα Καρπάθια εκτείνονται σε μια τεράστια έκταση 120.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων με αποτέλεσμα να προσλαμβάνουν τεράστιες ποσότητες νερού της βροχής, έτσι διαθέτουν τεράστια αποθέματα σε νερό. Στα Καρπάθια Όρη δεν υπάρχει ανθρώπινη δραστηριότητα (δεν υπάρχουν εργοστάσια, άξονες μεταφορών και ούτε μαζικές αγροτικές καλλιέργειες) γεγονός που προστατεύει τους φυσικούς πόρους από τα φαινόμενα μόλυνσης. Στο υπέδαφος, η γεωλογική δομή των Καρπαθίων εμπεριέχει σβησμένα παλαιά ηφαίστεια που αναβλύζουν ακόμη φυσικό διοξείδιο του άνθρακα.

Δες περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i