Stressveda my love: Έκλεισα έναν χρόνο με αυτόν τον "συνεργάτη" και αυτές είναι οι εντυπώσεις μου

Πώς κατάφερα να αλλάξω τη ζωή μου (σε ένα project που δεν ήταν εύκολο).

ευτυχία iStock

Ένας χρόνος πέρασε από τότε που είχα φτάσει να μην μπορώ να ελέγχω το άγχος μου, σε σημείο που δυσκόλευε την καθημερινότητά μου. Οι υποχρεώσεις της ημέρας και οι εκκρεμότητες της δουλειάς με κρατούσαν ξύπνια τα βράδια, ενώ τα πρωινά ένιωθα πως δεν μπορούσα να διαχειριστώ τη γρήγορη καθημερινότητα, ούσα παράλληλα κουρασμένη από την ταλαιπωρία της νύχτας, με αποτέλεσμα πολλές φορές να επικαλούμαι ασθένεια για να μην πάω στη δουλειά. Η κατάσταση αυτή δεν μπορούσε να συνεχιστεί, καθώς πλέον είχα καταλήξει να είμαι ένα μη λειτουργικό άτομο, με τη συγκυρία αυτή να με κάνει να στενοχωριέμαι περισσότερο. Η λύση ήταν μονόδρομος! Έπρεπε να βρω τον τρόπο να διαχειριστώ αποτελεσματικά το άγχος μου, που με κρατούσε πίσω στην επαγγελματική, αλλά και την προσωπική μου ζωή. Τότε στη ζωή μου μπήκε το Stressveda® της Flora που με βοήθησε να συνεχίσω τη ζωή μου από εκεί που την είχα αφήσει, πριν το άγχος αρχίσει να με καταβάλλει. 

stressveda medmelon

Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής που κατάφερε με φυσικό τρόπο να αποκαταστήσει την ισορροπία στην καθημερινότητά μου, απομακρύνοντας το στρες που έκανε κακό στη ζωή μου αλλά και στην υγεία μου. Μην ξεχνάμε πως το στρες, αυξάνει τους καρδιακούς ρυθμούς μέσω της υψηλής ορμόνης του στρες, της κορτιζόλης, τα αποτελέσματα της οποίας οδηγούν σε βλαβερές επιπτώσεις για την υγεία, από κατάθλιψη μέχρι καρδιακές παθήσεις. 

Ειδικότερα, το Stressveda δρα κατά της νευρικότητας και της ψυχικής κόπωσης, υποστηρίζοντας τη νοητική και ψυχική υγεία, όπως και τη μνήμη. Από τις σημαντικότερες λειτουργίες του είναι να προστατεύει τα κύτταρα από την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών, δεδομένου του στρες που συσσωρεύεται στον οργανισμό και προκαλεί σοβαρές παθήσεις. Παράλληλα, σημαντική είναι η βοήθεια στη βελτίωση της σεξουαλικής υγείας, αφού καταφέρνει να υποστηρίξει τη λίμπιντο και τη γονιμότητα.

Δραστικά συστατικά

Η αποτελεσματικότητά του οφείλεται στη φόρμουλα του συμπληρώματος που περιλαμβάνει τις βιταμίνες Β1, Β2, Β3, Β5, Β6, Β7 (βιοτίνη),Β9 (φυλλικό οξύ), C, D, E, K κι ένα μοναδικό εκχύλισμα ρίζας Ashwagandha. Ειδικότερα, οι βιταμίνες Β συμβάλλουν στην υγιή αντιμετώπιση του στρες και υποστηρίζουν τη φυσιολογική ψυχική δραστηριότητα και την υγεία του νευρικού συστήματος. Όσο για το βότανο Ashwagandha -  το πατενταρισμένο βοτανικό εκχύλισμα Ashwagandha KSM-66® που χρησιμοποιεί η Flora, το οποίο είναι αντικείμενο πολυάριθμων κλινικών δοκιμών και αναγνωρίζεται καθολικά ως το καλύτερο Ashwagandha στον κόσμο - ενισχύει την ικανότητα του σώματος να αυτορρυθμίζει τα βασικά συστήματα (νευρολογικό, ανοσοποιητικό, αναπαραγωγικό, ενδοκρινικό) και την παραγωγή ενέργειας.

Μία κάψουλα την ημέρα ήταν αρκετή για να με βοηθήσει να επανέλθω στον πραγματικό εαυτό μου, δίνοντάς μου την ευκαιρία να απολαμβάνω τα πράγματα που είχαν για μένα αξία. Έναν χρόνο αργότερα, η τάξη επέστρεψε στη ζωή μου, διώχνοντας μακριά το στρες και διατηρώντας την καλή υγεία. 

Useful Info: Το προϊόν παρασκευάζεται από την καναδική εταιρία Flora και διατίθεται από τη MedMelon. Μπορείτε να το βρείτε σε φαρμακεία ή καταστήματα υγιεινών τροφών.

Διαβάστε Επίσης

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i