Γιατρός 102 ετών αποκαλύπτει το μυστικό της μακροζωίας και της ευτυχίας

Yπάρχει τρόπος να παραμείνεις σε καλή κατάσταση μέχρι τα βαθιά γεράματα.

μακροζωια instagram

Έγινε 102 χρονών φέτος και η εμπειρία δεκαετιών στην ιατρική την έχει διδάξει πολλά για το πώς να ζήσει μια μακρά, ευτυχισμένη ζωή με νόημα. Η Δρ Gladys Taylor McGarey, MD, εξηγεί στο CNBC τι πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγουμε.

Η δόκτωρ Gladys είναι η συγγραφέας του βιβλίου "The Well-Lived Life: A 102-Year-Old Doctor's 6 Secrets to Health and Happiness at Every Age". Και όπως η ίδια τονίζει υπάρχει τρόπος να παραμείνετε σε καλή κατάσταση μέχρι τα βαθιά γεράματα.

"Έγινα 102 ετών φέτος και οι δεκαετίες εμπειρίας μου στην ολιστική ιατρική με δίδαξαν πολλά για το πώς να ζήσω μια μακρά, ευτυχισμένη και με στόχους ζωή. Πάρα πολλοί άνθρωποι γεμίζουν τον εαυτό τους με περιττό άγχος. Αλλά οι πιο ευτυχισμένοι και υγιείς άνθρωποι που γνωρίζω είναι σε θέση να αφήσουν πράγματα ή εμπειρίες που δεν τους εξυπηρετούν πλέον. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να συλλογιζόμαστε και να σκεφτόμαστε την ίδια σκέψη ξανά και ξανά. Με αυτόν τον τρόπο, ουσιαστικά βασανίζετε τον εαυτό σας.

Έτσι, η συνήθεια που μού έφερε υγεία και ευτυχία όλα αυτά τα χρόνια είναι η ικανότητα να χτίζω τα πράγματα εκ νέου, είτε πρόκειται για σχέση, καριέρα ή έργο", τόνισε η γιατρός.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Fitness

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i