Βρήκαμε το τραγανό σνακ που θα γίνει και δική σου εμμονή

Η μέρα που η φέτα θα γίνει το πιο τραγανό σνακ ήρθε!

Η βιομηχανία τροφίμων εξελίσσεται συνεχώς, με τις εταιρείες να προσπαθούν να προσφέρουν καινοτόμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών. Ανάμεσα σε αυτές και η ΔΩΔΩΝΗ, η οποία παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο προϊόν σνακ που ήδη έχει αγαπηθεί από το κοινό των αλμυρών γεύσεων! Με το λανσάρισμα των Τραγανών Σνακ Φέτας, η εταιρεία μπήκε δυναμικά στην κατηγορία των αλμυρών σνακ, προσφέροντας ένα σνακ υψηλής θρεπτικής αξίας που περιέχει το 60% του αγαπημένου και αυθεντικού ελληνικού τυριού, τη φέτα Π.Ο.Π ΔΩΔΩΝΗ.

Ένας συνδυασμός πλούσιων γεύσεων και αρωμάτων που σίγουρα θα είναι μια μοναδική γευστική εμπειρία και ιδανικός σύντροφος για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για διάλειμμα στη δουλειά ή μια συγκέντρωση στο σπίτι με φίλους. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία της να παρέχει αγνά και υψηλής ποιότητας προϊόντα, η ΔΩΔΩΝΗ συνδύασε την κληρονομιά της με σύγχρονες τεχνικές παραγωγής σνακ για να δημιουργήσει ένα προϊόν που παρασκευάζεται μόνο με φυσικά συστατικά και είναι κατάλληλο για χορτοφάγους. Επιπλέον, τα Τραγανά Σνακ Φέτας είναι χωρίς γλουτένη και ξηρούς καρπούς, καθιστώντας τα προσβάσιμα σε ένα ευρύτερο κοινό, αλλά και ψημένα στον φούρνο, κάτι που τα αναδεικνύει σε ένα πολύ υγιεινό σνακ. Αυτά τα σνακ είναι επίσης μια φυσική πηγή πρωτεΐνης, με 9 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά συσκευασία, που προέρχεται από την υψηλή περιεκτικότητά του σε φέτα. 

Με την κυκλοφορία των Τραγανών Σνακ Φέτας, η εταιρεία τηρεί τη δέσμευσή της να προσφέρει καινοτόμα, υψηλής ποιότητας και νόστιμα προϊόντα στους καταναλωτές της. Είτε ψάχνεις για ένα γρήγορο σνακ είτε για συνοδευτικό με το αγαπημένο σου ποτό ή ρόφημα, το Τραγανό Σνακ Φέτας είναι η τέλεια επιλογή.

Υγιεινά, τραγανά και χορταστικά, τα Τραγανά Σνακ Φέτας είναι απολαυστικά και διαθέσιμα σε 3 μοναδικές γεύσεις: 

  • Tomato & Oregano: Αποτελεί μια πινελιά σε ένα κλασικό ελληνικό γευστικό συνδυασμό με την προσθήκη τομάτας και ρίγανης, για μια έντονη μεσογειακή γεύση. 
  • Jalapeno Chilli: Μια ελαφρώς πικάντικη αλλά ισορροπημένη επιλογή, η οποία ξεχωρίζει και  δίνει μια δυνατή εμπειρία γεύσης. 
  • Caramelised Onion: Ένας gourmet συνδυασμός, καραμελωμένων κρεμμυδιών, ο οποίος ισορροπείται από γλυκές νότες.  

Με πάνω από 12 προϊοντικές κατηγορίες και περισσότερους από 100 ξεχωριστούς κωδικούς, η ΔΩΔΩΝΗ συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις και να επενδύει στην ενίσχυση της γκάμας των προϊόντων της. Βρες περισσότερες πληροφορίες το dodoni.eu και στο Ιnstagram