Το πρώτο βαλσαμικό ξίδι με Μάνγκο έφτασε και δίνει τροπική γεύση στα πιάτα σου

Μερικοί τρόποι για να το βάλεις στις συνταγές σου.

Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος, σταθερά καινοτομώντας, παρουσιάζει το πρώτο βαλσαμικό ξίδι με μάνγκο, που παράγεται στην Ελλάδα.

Στο κλασικό λευκό βαλσαμικό ΠΑΝ προστίθεται τουλάχιστον 16% συμπυκνωμένη πούλπα του δημοφιλούς εξωτικού φρούτου και το αποτέλεσμα γοητεύει με το πορτοκαλοκίτρινο χρώμα και την εκφραστική μύτη του, όπου κυριαρχεί η παρουσία του μάνγκο. Στο στόμα ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στην οξύτητα και τη γλυκύτητα.

Πώς μπορείς να το βάλεις στις συνταγές σου; 

Απόλαυσέ το ως ντρέσινγκ σε σαλάτες και φρουτοσαλάτες, αλλά και σε μαρινάδες, με λάδι και μπαχαρικά, για κοτόπουλο, χοιρινό, ψάρι ή γαρίδες.

Βούτηξε στην ίδια μαρινάδα ανάμεικτα λαχανικά και ψήσε τα στη σχάρα. Δοκίμασέ το με σόδα –και βότκα αν σου αρέσει- για ένα δροσιστικό καλοκαιρινό ποτό.