Ladies Run: Ο πιο θηλυκός αγώνας δρόμου, γιορτάζει 10 χρόνια προσφοράς

The Ladies’ Empire Strikes Back: Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την πρώτη μας δεκαετία, στις 16 Οκτωβρίου, στην ASTIR BEACH!

Το Ladies Run, ο πιο θηλυκός και premium αγώνας δρόμου, γιορτάζει 10 χρόνια προσφοράς και θετικής ενέργειας! Η AstirBeach, η πιο exclusive παραλία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, θα φιλοξενήσει το κορυφαίο event. Ελάτε να αποχαιρετήσου με το καλοκαίρι, τρέχοντας στην ομορφότερη διαδρομή της Αττικής: 5 χιλιόμετρα ανάμεσα στα πεύκα και στη θάλασσα, μέσα από το εμβληματικό FourSeasons, και ως το τέλος του Λαιμού της Βουλιαγμένης.

5 χιλιόμετρα, 5 πυλώνες:

  • Θηλυκότητα: ένας αγώνας μόνο για γυναίκες!-
  • Στυλ: ένα διάσημο event που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τις πιο λαμπερές παρουσίες και όλα τα φώτα της δημοσιότητας.
  • Επίδοση: απαιτητική διαδρομή, συμμετοχή κορυφαίων πρωταθλητριών, αξιόπιστη χρονομέτρηση, live αποτελέσματα.
  • Βιωσιμότητα: με προπορευόμενο ηλεκτρικό course car, με βαμβακερό goodie bag, με νερό σε χάρτινη συσκευασία, ελαχιστοποιούμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα.
  • Αλληλεγγύη: από το 2012 στηρίζουμε ευπαθείς ομάδες γυναικών, κακοποιημένων, τοξικοεξαρτημένων, προσφύγων, φυλακισμένων, μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ.

Η έναρξη θα γίνει Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί στην AstirBeach. Ο 7 φορές πρωταθλητής Ελλάδας στο μαραθώνιο Νίκος Πολιάς και η ομάδα του, θα εγγυηθούν την ορθή εξαγωγή των αποτελεσμάτων. Από το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, θα λειτουργεί εντός των εγκαταστάσεων της Astir Beach η γραμματεία της διοργάνωσης όπου θα μπορείτε να παραλάβετε το goodie bag σας με το τεχνικό Τ-shirt στο μέγεθος που θα επιλέξετε, και τα δώρα σας. Η μεγάλη στιγμή πλησιαζει: Μετά από 2 χρόνια αναμονής, οι Ladies τρέχουν ξανά μαζί, για καλό σκοπό.

Εξασφάλισε τη συμμετοχή σου εδώ