Άστρα 2022: Οι ετήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Μία γενικά ματιά για το τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος. Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

Άστρα 2022 από τη Χρύσα Συκά. 

Μία γενικά ματιά για το τι μας επιφυλάσσει το νέο έτος. Διάβασε και τον ωροσκόπο σου. 

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)
Από το 2021 είχες ανάγκη τις αλλαγές, όμως έλειπε ο παράγοντας τύχη. Αυτή τη χρονιά, με τον Δία στο ζώδιό σου, από Μάιο έως Οκτώβριο, είναι πιθανό να περάσεις στη δράση. Όλα παίζουν, η εύνοια και η ευτυχία κυριαρχούν. Εμπνέεσαι για αλλαγές και νέες φιλοδοξίες. Με τον Άρη σε φιλικά ζώδια, θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου και θα εξερευνήσεις ένα άλλο σύμπαν. Διαφορετικοί ορίζοντες σε εμπνέουν για άλλες ιδέες. Η ενέργειά σου διατηρείται σε υψηλά επίπεδα. Τα οικονομικά σου θα είναι καλά και θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο το 2023. Με τον Ουρανό, θα σου δοθούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει γρήγορα να αρπάξεις.

Ο Πλούτωνας μεταμορφώνει την καριέρα σου και την επαγγελματική σου ζωή και θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις όσα πραγματικά επιθυμείς. Ο Ποσειδώνας σε επηρεάζει σε πνευματικό επίπεδο και μαζί με τον Δία θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις κάποιες καταστάσεις για να προχωρήσεις στις απαραίτητες αλλαγές. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι έντονη και τα εμπόδια θα ξεπεραστούν. Οι σχέσεις σου θα είναι δύσκολο να νομιμοποιηθούν. Μια νέα σοβαρή γνωριμία μπορεί να κάνεις προς το τέλος της χρονιάς. Με τον Κρόνο, θα πρέπει να φροντίζεις τον εαυτό σου, να ξεκουράζεσαι, να μην ασκείς κριτική στους άλλους. Δεν αποκλείεται να δώσεις τέλος σε μια προηγούμενη σχέση.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου τον Μάιο, το πάθος κυριαρχεί. Έχεις ανάγκη να ζήσεις μια ιστορία που θα σε αναζωογονήσει. Μέχρι τότε ασχολήσου με τα σχέδιά σου, δες εκ νέου τις ιδέες σου. Αυτή τη χρονιά περνάς από φάσεις έντονες και περιόδους βαρεμάρας. Κάνε πράγματα που σε χαλαρώνουν και όχι πράγματα που απαιτούν κόπο. Διαπραγματεύσου με αυτούς που σου βάζουν εμπόδια στο δρόμο αντί να προσπαθείς να επιβάλλεις τις ιδέες σου.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)
Το 2022 η ενέργειά σου θα είναι σε χαμηλά επίπεδα και θα πρέπει να βρεις χρόνο για να ξεκουράζεσαι. Η υγεία σου θα είναι καλή, όμως με τον Κρόνο θα πρέπει να εργαστείς περισσότερο, πιο σκληρά, πιο εντατικά για να πετύχεις τους στόχους σου. Ο Κρόνος, όμως, θα σου δείξει τον δρόμο για να προχωρήσεις προς το καλύτερο. Θα πιεστείς, εκτός κι αν κάνεις παραχωρήσεις. Με τον Άρη στο ζώδιό σου, Ιούλιο και Αύγουστο, το καλοκαίρι θα είναι ευχάριστο.

Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου όλη τη χρονιά, νιώθεις ανασφάλεια, παλεύεις με τον εαυτό σου, πιέζεσαι να κάνεις αλλαγές σε στόχους, φιλοδοξίες, φιλίες αλλά και στην εικόνα σου. Όταν κάνεις αυτές τις αλλαγές, θα νιώσεις καλύτερα. Μέσα από την κοινωνική σου ζωή θα γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε πάνε μπροστά, όμως εσύ θα κάνεις όλη τη λάντζα. Με τον Πλούτωνα, αποκτάς νέες ιδέες και φιλοσοφίες ζωής. Η επιφυλακτικότητα και ο συντηρητισμός αρχίζουν να εξαφανίζονται. Παίρνεις δυναμικές αποφάσεις για άνοδο.

Με τον Δία, ως τον Μάιο και από τον Οκτώβριο ως το τέλος της χρονιάς, θα κάνεις νέες γνωριμίες και φιλίες. Σχέδια που δεν πραγματοποιήθηκαν το 2021 ξεμπλοκάρουν. Είσαι πιο άνετη με το περιβάλλον σου και τους άλλους. Από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο θα έχεις την επιθυμία για αλλαγές. Θέματα σχετικά με την τεχνολογία, τα social media, την επικοινωνία ευνοούνται. Θα έρθεις σε μεγαλύτερη επαφή με τον εσωτερικό σου κόσμο. Η προσωπική σου ζωή θα είναι ευχάριστη. Αν έχεις προβλήματα με το ταίρι σου, θα δοκιμαστείς τις περιόδους των εκλείψεων, Μάιο και Οκτώβριο. Νέες σχέσεις μπορεί να σταθεροποιηθούν αυτή τη χρονιά. Προσοχή στους μυστικούς έρωτες. Ο έρωτας είναι για εσένα πηγή έμπνευσης, κυρίως με τον Δία στους Ιχθύς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)
Το 2022 θα είναι μια καλύτερη χρονιά όσο και αν τα πράγματα προχωρούν αργά, με περιορισμούς και δυσκολίες. Η κατάσταση είναι συγκρατημένη, όμως αναμένεται πρόοδος και σταθερότητα. Ο Δίας, ως τον Μάιο και από τον Οκτώβριο ως το τέλος της χρονιάς, είναι βοηθητικός, ενώ και από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο θα βελτιώσει την επαγγελματική σου ζωή.

Οι διαφωνίες μειώνονται και η τύχη βρίσκεται στο πλευρό σου. Κάποια πρόσωπα συμφωνούν μαζί σου, παίρνεις αποφάσεις. Βέβαια, θα είσαι αρκετά ευαίσθητη ψυχικά και μπορεί να νιώθεις πως βουλιάζεις. Όμως, η ζωή σου θα γίνει καλύτερη, το καλοκαίρι θα βελτιωθούν οι σχέσεις σου αλλά και τα οικονομικά σου. Με τον Ουρανό, αλλάζεις εσωτερικά. Ο Πλούτωνας σού δίνει περίεργες εμπειρίες και μπορεί να σε πιέζει οικονομικά με χρήματα που αφορούν τρίτους ή ψυχολογικά. Ο Κρόνος φέρνει δυσκολίες που αφορούν το εξωτερικό, μακρινά ταξίδια, σπουδές, σεμινάρια, νομικά θέματα. Μείνε συντονισμένη με την πραγματικότητα για να πετύχεις τους στόχους σου, ειδικότερα Απρίλιο και Μάιο. Για να πετύχουν τα σχέδιά σου, επωφελήσου τον Οκτώβριο. Θα έχεις το θάρρος να οργανώσεις τα πλάνα σου.

Αντί να προσπαθείς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, προσπάθησε να εμβαθύνεις και να τελειοποιήσεις τα βήματά σου. Κάνε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις, να είσαι δίκαιη, να μην υπερβάλλεις, σεβάσου τα όρια. Η Αφροδίτη και ο Άρης τον Μάρτιο σού δίνουν ανάσες, σε εμπνέουν και δίνουν τέλος στις αναταράξεις στην αισθηματική σου ζωή. Η Αφροδίτη τον Αύγουστο σού δίνει χαρά. Έχεις κάθε τύχη να πετύχεις προσωπικές φιλοδοξίες. Για να αποφύγεις την απογοήτευση, θα πρέπει να βλέπεις με τη λογική κάποιες καταστάσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)
Το 2022 η ζωή σου βελτιώνεται. Η ενέργειά σου σιγά σιγά επανέρχεται. Δεν έχεις περάσει και λίγα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Ο Κρόνος φέτος επηρεάζει την ερωτική σου ζωή και τα οικονομικά, όχι όμως σε μεγάλη έκταση. Ο Ποσειδώνας σού δίνει νέες ιδέες και μια νέα φιλοσοφία ζωής, επεκτείνεις τους ορίζοντές σου. Ο Δίας, ως τον Μάιο και από τον Οκτώβριο ως το τέλος της χρονιάς στους Ιχθύς, βοηθά τα επαγγελματικά σου και φέρνει ταξίδια.

Όμως και από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο η καριέρα βελτιώνεται, σχέσεις με ανώτερα πρόσωπα ευνοούνται. Ο Ουρανός φέρνει νέες γνωριμίες και θετικές αλλαγές. Προχωράς μπροστά με θάρρος και δύναμη. Τα πράγματα θα αλλάξουν σημαντικά τα επόμενα χρόνια. Ανοίγεσαι περισσότερο στις προσωπικές σου σχέσεις χωρίς επιφυλάξεις. Μαγνητίζεις και πειραματίζεσαι, εξερευνάς νέες σχέσεις. Λύνεις τα προβλήματά σου, αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου, αναθεωρείς και βλέπεις με άλλη ματιά τις δυσκολίες. Κάνεις αλλαγές και περνάς όμορφες στιγμές με ανθρώπους που ταιριάζεις.

Εμπνέεσαι και ονειρεύεσαι, δοκιμάζεις νέες εμπειρίες και ζεις διαφορετικά. Είσαι ικανή για μεγάλα πράγματα. Κάνε αλλαγές όσο ο Δίας θα είναι στους Ιχθύς. Το καλοκαίρι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ασχολείται μαζί σου και σου δίνει υποσχέσεις, σου μιλά για σχέδια, για το μέλλον. Έχεις όλα τα μέσα να αναπτύξεις τα ταλέντα σου, να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Κάνεις νέες φιλίες, έχεις ευκαιρίες, δέχεσαι προτάσεις. Παίρνεις πρωτοβουλίες και αρπάζεις την τύχη που παρουσιάζεται. Μέχρι τον Μάιο το μόνο που σου λείπει είναι το κίνητρο. Μίλα ανοιχτά για τα συναισθήματά σου για να αποφύγεις το στρες. Τόλμα να υπερασπιστείς και να επιβάλλεις τα σχέδια και τις πεποιθήσεις σου. 

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)
Το 2022 είναι μια κουραστική χρονιά και θα πρέπει να προσέχεις το άγχος, βρες τρόπους και χρόνο για να χαλαρώνεις. Η ενέργειά σου πέφτει. Θα σε απασχολήσουν περισσότερο οι σχέσεις σου. Αν επικεντρώνεσαι περισσότερο στην καριέρα, δε θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις μια σχέση ή να προχωρήσεις σε γάμο. Ο Κρόνος, βλέπεις, στο απέναντι ζώδιο σού πάει κόντρα. Με τον Ουρανό, θα κάνεις αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή, θα έχεις επιτυχία και άνοδο. Η οικογένεια δε θα είναι προτεραιότητα, ίσως να ασχοληθείς με την υγεία οικείων ή συγγενών.

Ο Κρόνος και ο Ουρανός φέρνουν εντάσεις στους έρωτές σου. Αισθάνεσαι πως είσαι υποχρεωμένη να προχωρήσεις μπροστά, όμως δεν υπάρχει διευκόλυνση, δεν υπάρχουν ευκαιρίες. Οι εκλείψεις του Μαΐου και του Οκτωβρίου θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου, κάποιες θα καλυτερέψουν, μπορεί όμως να αναβαθμίσεις και την κοινωνική σου ζωή. θέλεις να απελευθερωθείς. Είναι προφανές πως τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Μην εξουσιάζεις τους άλλους για να αποφύγεις φασαρίες και διαφωνίες. Τον Αύγουστο, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αν διαχειριστείς σωστά τις καταστάσεις, θα ξανανιώσεις νέα. Τα οικονομικά σου δε θα αλλάξουν ιδιαίτερα.

Ο Δίας, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, θα στηρίξει τις σπουδές, τα σχέδιά σου, νομικά θέματα και οτιδήποτε έχει σχέση με το εξωτερικό, σου δίνει ευκαιρίες απελευθέρωσης και ευκαιρίες για να αλλάξεις τα πράγματα, έχεις κίνητρα. Το καλοκαίρι ασχολήσου περισσότερο με ένα χόμπι ή με ένα σπορ. Βέβαια, θα είσαι απασχολημένη και με άλλα πράγματα, πιο σημαντικά. Χρησιμοποίησε τακτ και διπλωματία στις διαπραγματεύσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)  
Το 2022 θα σε απασχολήσει η ερωτική σου ζωή. Μπορεί να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια σχέση ή μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε ανανεώσει. Με τον Κρόνο, θα βρεις εναλλακτικές θεραπείες για να ενισχύσεις την υγεία σου. Ο Δίας θα σε βοηθήσει από κάθε άποψη. Ο Ουρανός θα σε ταρακουνήσει για να δοκιμάσεις νέα πράγματα, να πειραματιστείς, θα αλλάξει τις ιδέες σου, τον τρόπο σκέψης σου. Η οικογένεια δε θα είναι η προτεραιότητά σου, όμως βοηθάς οικεία πρόσωπα. Αυτή τη χρονιά σταθεροποιείς τις σχέσεις σου και βιώνεις το πάθος.

Ζεις κορυφαίες εμπειρίες και μεγάλες στιγμές ευχαρίστησης. Αναζητάς την ψυχική επαφή, οι σκέψεις σου είναι πιο καθαρές. Η κοινωνικότητα είναι μεγάλη και κάνεις νέες γνωριμίες. Οικονομικά, θα υπάρχει σταθερότητα, μην αμελείς όμως τις υποχρεώσεις σου. Ο Δίας, από Μάιο έως Οκτώβριο, θα σε βοηθήσει να ξεπληρώσεις ή να ρυθμίσεις ευνοϊκά χρέη. Κληρονομικά και περιουσιακά επίσης ευνοούνται, μπορεί να έχεις και απροσδόκητα κέρδη. Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να δουλέψεις σκληρά, θα κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες σου, περισσότερα μετά το καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς να κάνεις κάτι δικό σου αποχαιρετώντας μια άλλη δουλειά. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας μιλούν για δέσμευση σε κάθε περίπτωση.

Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας σε στηρίζουν, σε εμπνέουν, σου δίνουν τη δύναμη να πάρεις τον χρόνο σου και να επιβάλλεις τους όρους σου. Δες τι πραγματικά θέλεις. Η Αφροδίτη, από την αρχή της χρονιάς, σε φροντίζει, σε παραχαϊδεύει, ζητά ερωτικές αποδείξεις. Το καλοκαίρι είναι ήρεμο, έχεις τον έλεγχο της κατάστασης. Το φθινόπωρο τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. 

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)
Το 2022 ονειρεύεσαι μια νέα καριέρα, οι προσωπικές σου σχέσεις βελτιώνονται, όπως και η υγεία σου. Ο Δίας, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο στο απέναντι ζώδιο, θα ανανεώσει τις υπάρχουσες σχέσεις σου, ενώ, αν είσαι μόνη, θα φέρει νέες γνωριμίες ή και έναν γάμο. Μαγνητίζεις με την προσωπικότητά σου και απολαμβάνεις περισσότερο τον έρωτα. Ένα απρόσμενο πλησίασμα ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανά σενάρια. Ο Αύγουστος σού δίνει ελπίδα. Μέχρι το τέλος της χρονιάς τα εμπόδια ξεπερνιούνται. Ο Δίας δε δίνει ημίμετρα, κρύβει σημαντικές επαγγελματικές προτάσεις και θα πρέπει να κινηθείς γρήγορα. Μέχρι τον Μάιο θα έχεις επαγγελματικές ευκαιρίες, θα πραγματοποιήσεις τους στόχους και τα σχέδιά σου.

Ο Πλούτωνας συνεχίζει να μεταμορφώνει το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια ανακαίνιση ή μια αγοραπωλησία ή μπορεί να μετακομίσεις. Ο Κρόνος σε κάνει πειθαρχημένη σε σχέση με τα παιδιά σου. Η αίσθηση του καθήκοντος είναι αυξημένη. Μέσα όμως από τις δυσκολίες έρχεται η επιτυχία που επιθυμείς. Μαθαίνεις περισσότερα πράγματα και εμβαθύνεις σε κάποια σημεία. Ο Ποσειδώνας φέρνει εναλλακτικές θεραπείες, ενώ, με τον Ουρανό, πειραματίζεσαι στο σεξ ή στα οικονομικά. Κάνεις ξεκαθαρίσματα στην κοινωνική σου ζωή.

Επαγγελματικά και οικονομικά βελτιώνονται σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Έχεις τύχη και ευκαιρίες. Με σύνεση και αντικειμενικότητα, θα είσαι ο νικητής του παιχνιδιού. Ερωτικά, μέχρι τον Μάρτιο υπάρχουν εντάσεις. Απομακρύνεσαι από τοξικές καταστάσεις και αισθάνεσαι καλύτερα. Προσοχή στο στρες, βρες τρόπους εκτόνωσης. Απόφυγε τις υπερβολές και τη βιασύνη, κάνε παραχωρήσεις και αλλαγές για να οδηγηθείς στην επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)
Όσο δύσκολα και αν ξεκινά το 2022, βρίσκεις τρόπους για να περνάς καλά. Έχεις μια δημιουργική διάθεση και κάνεις διαπραγματεύσεις. Με τον Δία, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά και κατά συνέπεια θα βελτιωθούν και τα οικονομικά σου. Μέχρι τον Μάιο και από τον Οκτώβριο ως το τέλος της χρονιάς οι έρωτές σου τονώνονται, το ταίρι σου αλλάζει συμπεριφορά απέναντί σου. Ο ρομαντισμός και η γοητεία κυριαρχούν. Ο Ουρανός βέβαια, στο απέναντι ζώδιο, δοκιμάζει τις σχέσεις σου, προκαλεί αναταράξεις. Νέες θυελλώδεις σχέσεις μπορεί να δημιουργηθούν, αλλά μπορεί να μην έχουν διάρκεια. Η προσωπική σου ζωή θα είναι επεισοδιακή, ένας χωρισμός είναι πιθανό σενάριο.

Ο Κρόνος φέρνει απογοητεύσεις και βάρη στον οικογενειακό τομέα. Μπορεί να βιώνεις μια έντονη καρμική κατάσταση από την οποία δεν μπορείς να ξεφύγεις ή μπορεί να είσαι μόνη, να περνάς μια κατάθλιψη ή μπορεί να αντιμετωπίζεις τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου. Μπορεί γονείς, αδέλφια, συγγενείς να σου είναι ένα βάρος. Όμως, πρέπει να βρεις λύσεις για να ξεφύγεις από μια τέτοια κατάσταση. Ο Ποσειδώνας συνεχίζει να σε εμπνέει, είσαι συμπονετική. Με τον Πλούτωνα προχωράς προς την ουσία. Τα εμπόδια σιγά σιγά εξαφανίζονται. Το καλοκαίρι η ερωτική σου ζωή παίρνει μια απρόσμενη στροφή, η Αφροδίτη σού κάνει δώρα.

Εμπνεύσου από ιδέες που είναι διαφορετικές από τις δικές σου. Εξήγησε στους άλλους πιο αναλυτικά τις ιδέες και τα σχέδιά σου. Σκαμπανεβάσματα στη διάθεση και στην ενέργειά σου θα υπάρχουν αυτή τη χρονιά. Όμως, έχεις τη δύναμη να σηκώσεις βουνά. Ο διαλογισμός θα σε βοηθήσει πολύ για να πάρεις καλές αποφάσεις τη σωστή στιγμή. Αντί να κλείνεσαι στον εαυτό σου, είναι προτιμότερο να λες τα πράγματα ανοιχτά και με χαμόγελο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)
Το 2022 είναι μια χρονιά που θα κληθείς να κλείσεις σχέσεις από το παρελθόν. Πολλά μπορεί να συμβαίνουν από ψυχολογικής πλευράς. Ο Πλούτωνας συνεχίζει να επηρεάζει τα οικονομικά σου, χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου. Ο Κρόνος επηρεάζει την επικοινωνία, την τεχνολογία και αυτό μπορεί να παίξει ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή και κατά συνέπεια στα οικονομικά σου. Η επικοινωνία είναι πιο βαθιά και ουσιαστική ή μπορεί να αισθάνεσαι μόνη και το περιβάλλον σου να μη σε καταλαβαίνει. Τα σχέδιά σου μπορεί να μπλοκαριστούν. Το 2023 θα είναι καλύτερο οικονομικά. Με τον Δία, από Μάιο έως Οκτώβριο, τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά, το πάθος ξυπνάει, τα συναισθήματα και οι επιθυμίες αναζωπυρώνονται.

Όμως, γενικά αυτή τη χρονιά θα πρέπει να φροντίζεις να ξεκουράζεσαι. Η δημιουργικότητα θα είναι μεγάλη, θα βγαίνεις, θα διασκεδάζεις, ενώ δεν αποκλείεται και μια εγκυμοσύνη. Κάνεις νέες γνωριμίες και συνεργασίες. Τα πράγματα πάνε καλά και οι δυσκολίες μειώνονται. Μείνε όμως με τα πόδια στη γη και πάρε συμβουλές από ενημερωμένα πρόσωπα. Εξερεύνησε νέες ευκαιρίες. Μέχρι τον Μάιο θα έχεις πολλά ερωτηματικά στη σχέση σου. Πολλές αλήθειες θα έρθουν στην επιφάνεια σχετικά με κάποια σχέση ή αναφορικά με οικογενειακά θέματα.

Μπορεί να βιώνεις μια απογοήτευση και κάποια απωθημένα να βγουν στην επιφάνεια ή μπορεί το περιβάλλον σου να επηρεάσει τη σχέση σου. Στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις παρέες σου και στα ενδιαφέροντά σου. Αν είσαι μόνη, μια νέα σχέση θα σου φέρει χαρά. Γενικά, θα διασχίζεις περιόδους με πολλές δυσκολίες, όμως θα έχεις το θάρρος να δουλέψεις ότι δεν προχωράει. Θα φτάσεις τους στόχους σου με σύνεση και σοφία. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)
Ο Πλούτωνας βρίσκεται πολλά χρόνια στο ζώδιό σου. Έχει φέρει πολλές εμπειρίες και πολλά τραύματα σε πολλά επίπεδα. Έχεις αλλάξει, μπορεί να έχεις ξαναγεννηθεί. Οι σχέσεις σου τώρα βελτιώνονται, δημιουργούνται σταθεροί δεσμοί και φιλίες. Η καθημερινότητα θα βελτιωθεί. Ο Κρόνος επηρεάζει τα οικονομικά σου, δουλεύεις πιο σκληρά για να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς. Μπορεί να χρειαστεί να λύσεις κάποιες οικονομικές διαφορές με άλλους. Ο Ποσειδώνας επηρεάζει την επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου. Ο Δίας, ως τον Μάιο και από τον Οκτώβριο ως το τέλος της χρονιάς, ευνοεί τις σπουδές, τα σεμινάρια, νέα σχέδια, ταξίδια, εμπόριο, μάρκετινγκ, media.

Η Αφροδίτη εμπνέει συναισθήματα και επιθυμίες, ενώ ο Άρης σε κάνει επιχειρηματική. Μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία ή μια σχέση σου να πάρει μια στροφή απρόβλεπτα και απρόσμενα. Από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο ο Δίας θα επηρεάζει σπίτι και οικογένεια, μια αγοραπωλησία ακινήτου είναι πιθανή, μια εγκυμοσύνη επίσης. Εντάσεις και μπλοκαρίσματα είναι πιθανά στις σχέσεις σου, όμως θα καταφέρεις να τα εξαλείψεις, θα ακουστείς, θα γίνουν διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, θα υπάρχει κατανόηση. Ο Ουρανός σε κάνει πιο δημιουργική, πιο καλλιτεχνική, στηρίζει τις σχέσεις σου με τα παιδιά, αν και μια τάση επανάστασης θα υπάρχει.

Να περιμένεις απρόσμενα χαρούμενες στιγμές στη ζωή σου. Προσοχή στο άγχος σου, δεν έχεις ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα με τον εαυτό σου, υπάρχουν εσωτερικές συγκρούσεις. Θα κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα αυτή τη χρονιά και θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η κοινωνικότητα είναι στα ύψη. Η ζωή σου ανοίγεται σε μια άλλη διάσταση, βγαίνεις από τη ρουτίνα και τη μοναξιά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)
Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σου και η ενέργειά σου είναι χαμηλή, θα πρέπει να διαχειριστείς το άγχος σου και να μην παραμελείς τον εαυτό σου. Η κούραση είναι μεγάλη και απογοητεύεσαι. Οι ευθύνες σου είναι πολλές, όμως τα καταφέρνεις, οργανώνεσαι καλύτερα και μαθαίνεις να κάνεις υπομονή. Κάποιες φορές μπορεί να είσαι πολύ σοβαρή, καταθλιπτική ή απαισιόδοξη. Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι. Ο Δίας όλη τη χρονιά ευνοεί τον οικονομικό τομέα, τις σπουδές, τα σεμινάρια, τα media, τα ταξίδια, το εμπόριο, τα νέα σχέδια. Σου δίνει την ευκαιρία να αναπτύξεις τις ιδέες σου.

Ο Πλούτωνας σε μεταμορφώνει σε πνευματικό επίπεδο. Ο Ουρανός φέρνει αστάθεια σε θέματα σπιτιού, ακινήτων, οικογενειακά. Μπορεί να υπάρχουν συγκρούσεις στην προσωπική σου ζωή, οι σχέσεις σου είναι ευαίσθητες και περνούν από μια κρίση που πρέπει να αντιμετωπίσεις. Ένας χωρισμός είναι πιθανό σενάριο ή μπορεί να αποφασίσεις μια μετακόμιση ή μια ανακαίνιση, θα θελήσεις να διαμορφώσεις διαφορετικά τον χώρο σου. Ο Μάιος και ο Ιούνιος είναι καλοί μήνες γι’ αυτό. Μην επιβάλλεις τις ιδέες σου, γιατί θα υπάρχουν ανεπιθύμητες αντιδράσεις και διαφωνίες, μην αντιδράς απότομα, προσπάθησε να βρίσκεις τη μέση λύση. Ο Δίας και ο Ποσειδώνας θα φέρουν περισσότερο χρήμα, μπορεί και μέσα από επαγγελματικές αλλαγές. Νέες σχέσεις και συνεργασίες είναι πιθανές. Θα υπάρξουν ψυχικές διακυμάνσεις.

Η Αφροδίτη, στο ζώδιό σου τον Μάρτιο, βελτιώνει την ερωτική σου ζωή. Τα πράγματα καλυτερεύουν. Ο Μάιος είναι εξίσου ενισχυτικός, η μονοτονία εξαφανίζεται, αναζωογονείσαι. Οι σχέσεις σου ανθίζουν φθινόπωρο-χειμώνα. Το καλοκαίρι τα σχέδιά σου προχωρούν, διαπραγματεύεσαι και οδηγείσαι στην επιτυχία Σεπτέμβριο με Δεκέμβριο. 

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)
Ο Δίας και ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σου δίνουν θετική ενέργεια και σε κάνουν ευτυχισμένη. Με τον Δία, μέχρι τον Μάιο και από τον Οκτώβριο ως το τέλος της χρονιάς, θα πρέπει να προσέξεις να μην πάρεις κιλά χωρίς να το καταλάβεις. Γενικά, η ζωή σου αναβαθμίζεται, οι συνθήκες βελτιώνονται. Νοιάζεσαι για το τι συμβαίνει γύρω σου, υπάρχει επίσης ενδιαφέρον για την τέχνη. Αναπτύσσεις τα ταλέντα σου, βελτιώνεις την καθημερινότητά σου, συγκεκριμενοποιείς τα σχέδιά σου, υπάρχει τύχη.

Εξερευνάς τα χαρίσματά σου, τις γνώσεις σου, τις ικανότητές σου με έναν τρόπο εποικοδομητικό. Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου, διαισθάνεσαι πράγματα. Με τον Δία, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο, τα οικονομικά σου βελτιώνονται, μια αύξηση μισθού είναι πιθανή. Ο Πλούτωνας μεταμορφώνει την κοινωνική σου ζωή, την προσωπικότητά σου, κόσμος φεύγει, κόσμος έρχεται. Με τον Κρόνο θα ωριμάσεις περισσότερο, θα σοβαρευτείς, επιθυμίες και όνειρα γίνονται πιο συγκεκριμένα και πραγματοποιούνται. Ο Ουρανός φέρνει αλλαγές, αστάθεια σε σπουδές, ταξίδια, νομικά θέματα. Μπορεί να νιώσεις μια ανασφάλεια στο σπίτι σου, με αυτούς που συγκατοικείς, μπορεί και οι άλλοι γύρω σου να είναι αγχωμένοι. Βασικά, στις προσωπικές σου σχέσεις θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και, αν είσαι μόνη, είναι πιθανό να δεσμευτείς.

Τον Απρίλιο η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε εμπνέει, βλέπεις ρεαλιστικά και πατάς στη γη. Κάποιες αναταράξεις είναι πιθανές τον Σεπτέμβριο, όμως τον Νοέμβριο παίρνεις στα χέρια σου τον έλεγχο της κατάστασης και τα πράγματα ομορφαίνουν. Αυτή τη χρονιά βρίσκεις κίνητρα και πραγματοποιείς τα όνειρά σου. Έχεις ζωτικότητα, δεν υπάρχει ιδιαίτερο στρες. Το καλό σου άστρο σε οδηγεί και σε προστατεύει. 
 

Tags