Ετοιμάζεις βαλίτσα; Βρήκαμε τα απαραίτητα των διακοπών για day to night outfits στην Pink Woman

Τα καλοκαιρινά κομμάτια που θα σε αναδείξουν στην πιο εντυπωσιακή fashionista.

Είμαστε σίγουρες πως έχεις κανονίσει ήδη τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές σου και η βαλίτσα σου είναι ανοιχτή και σε περιμένει να την οργανώσεις με τα κατάλληλα κομμάτια για τα πιο ''ινσταγκραμικά'' σύνολα. Λίγο προτού, όμως, ξεκινήσεις το πακετάρισμα επίτρεψε μας να σου παρουσιάσουμε τα καλοκαιρινά κομμάτια που θα σε αναδείξουν στην πιο εντυπωσιακή fashionista σε όποιο προορισμό και αν βρεθείς. Πρόκειται για τα fashion items που ανακαλύψαμε στη νέα καμπάνια της Pink Woman με day to night looks. Σύνολα, δηλαδή, που μπορείς να φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Στις διακοπές, άλλωστε, το party mood διαρκεί όλη τη ημέρα.

Τι θα χρειαστείς στις διακοπές σου φέτος το καλοκαίρι σύμφωνα με την Pink Woman

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Το beachwear που θα φοράς κάθε μέρα στις διακοπές σου αλλά και στις παραθαλάσσιες εκδρομές όσο παραμένεις στην πόλη.

Ξέρεις πως τα μαγιό είναι οι πρωταγωνιστές της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας και όσα και αν έχεις στη συλλογή σου, υπάρχει πάντα χώρος για ένα ή και περισσότερα κομμάτια. Τι θα φορέσεις φέτος όσο κολυμπάς απολαμβάνοντας τη ζέστη του ήλιου; Σύμφωνα με την Pink Woman, τη νέα εκδοχή του μαύρου μπικίνι, εκείνου που φέρει print, ενώ όσον αφορά το κλασικό λευκό μαγιό, η ψηλόμεση εκδοχή του με strapless τοπ είναι τα σχέδια που αξίζουν να ανεβάσεις στο Instagram. Επίσης, ιδανικά με αυτά τα μαγιό είναι cover ups σε αντίθετες αποχρώσεις, όπως το αμάνικο κιμονό με τις διάτρητες λεπτομέρειες και η oversized πουκαμίσα.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr