Η βιωσιμότητα είναι η μοναδική τάση της μόδας που αξίζει να υιοθετήσουμε όλοι

Η "Κοινωνική Ντουλάπα Skip" απευθύνεται σε όλους όσους οραματίζονται ένα μέλλον με περισσότερο σεβασμό προς το περιβάλλον.

Νέες συλλογές, νέες τάσεις, νέοι συνδυασμοί. Ο κόσμος της μόδας αλλάζει και εξελίσσεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, η τάση που πρωταγωνιστεί αφορά το μέλλον τόσο του ενδύματος όσο και του πλανήτη. Ο λόγος για τη βιωσιμότητα που έχει αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα ρούχα, τις τάσεις, τα υφάσματα, τις αγοραστικές συνήθειές μας.

Η μόδα ως η δεύτερη πιο επιβλαβής προς το περιβάλλον βιομηχανία και ως ένα μέρος της κοινωνίας που μας αφορά όλους καλείται να αλλάξει τις τακτικές που ακολουθούσε μέχρι πρότινος. Σε αυτές, κατά την παραγωγή των ρούχων απελευθερώνονταν τεράστιες ποσότητες διοξειδίου του άνθρακα, ενώ περίπου εννέα εκατομμύρια τόνοι ρούχα από αυτά καταλήγουν ετησίως σε χωματερές, επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο το περιβάλλον.

Τα ρούχα αποκτούν νέα ζωή

Η εταιρεία που στο άκουσμα της το μυαλό ταξιδεύει στη φροντίδα των ρούχων, τα αρώματα που συνδυάζονται με αναμνήσεις και καθαριότητα έχει αναλάβει να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα ρούχα μας. Ο λόγος για το Skip που εγκαινιάζει μία νέα δράση που αφορά την προστασία του πλανήτη. Η "Κοινωνική Ντουλάπα Skip” απευθύνεται σε όλους όσοι οραματίζονται ένα μέλλον όπου το sustainability, η αγάπη προς το περιβάλλον και οι eco friendly επιλογές θα γίνουν οι νέες μας συνήθειες.

Γνωρίζοντας πως ο κόσμος της μόδας είναι η δεύτερη πιο επιβλαβής για το περιβάλλον βιομηχανία στον κόσμο, το Skip σε συνεργασία με το Fabric Republic δημιούργησε την "Κοινωνική Ντουλάπα Skip” και μας προσκαλεί να δωρίσουμε όλα τα ρούχα που δεν χρειαζόμαστε ή δεν μας ταιριάζουν πλέον. Συγκεκριμένα, η Fabric Republic συλλέγει όλα τα ρούχα, τα πλένει με απορρυπαντικά Skip, τα ξεδιαλέγει και κατηγοριοποιεί, και στη συνέχεια τα προσφέρει σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr