Η SYMMETRIA στηρίζει τους εφήβους να αγαπήσουν την εικόνα τους

Και να αποκτήσουν θετική στάση απέναντι στο πρόσωπο και το σώμα.

H SYMMETRIA® με την φράση ‘’Αγκάλιασες τον εαυτό σου σήμερα?’’ στέκεται δίπλα στους εφήβους, σε αυτό το ταξίδι αποδοχής της αλλαγή τους και ενίσχυσης της αυτοεκτίμησής τους. Βοηθώντας τη νέα γενιά να αναπτύξει μια θετική εικόνα του σώματος και του προσώπου της και να ανταπεξέλθει στην επιρροή των εφηβικών τάσεων μόδας, των προτύπων διασημοτήτων και των social media, δίνει στους νέους την ελευθερία να βρουν το δικό τους στιλ, μέσα από την αποδοχή και την αγάπη για τον εαυτό τους.

H SYMMETRIA® σχεδίασε πρωτοποριακά πρωτόκολλα για εφήβους και νέους που αφορούν στην αντιμετώπιση της ακμής, την διαχείριση του σωματικού βάρους και την μείωση της τριχοφυΐας που συχνά ταλαιπωρεί αυτές τις ηλικίες. Στέκεται δίπλα στο ‘’αύριο’’, ξεκινώντας μία νέα πρωτοβουλία που απευθύνεται σε ηλικίες 14-25 ετών και τις βοηθά να ανακτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση για την εικόνα τους και να αγκαλιάσουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους με περισσότερη αγάπη, προσφέροντας πρακτικές λύσεις για μερικές από τις πιο συνηθισμένες εφηβικές ανησυχίες.

Έχοντας κατά νου την πολυάσχολη και δύσκολη καθημερινότητά που έχουν, η SYMMETRIA® ξεκίνησε ένα νέο, ευέλικτο πρόγραμμα επικοινωνίας για τους εφήβους, όπου έχουν τη δυνατότητα πλέον να κλείνουν το ραντεβού τους σε ώρες και μέρες που τους εξυπηρετούν μετά το σχολείο ή το πανεπιστήμιο, εύκολα και γρήγορα online ή και μέσω γραπτών μηνυμάτων στο WhatsApp ή το Viber. Επίσης, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική πίεση την δική τους αλλά και των γονέων τους, η SYMMETRIA® έχει προνοήσει δημιουργώντας συγκεκριμένα προγράμματα με ειδική τιμολογιακή πολιτική.

Σχετικά με τη SYMMETRIA

Η SYMMETRIA με διεθνή παρουσία παρέχει υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς από το 2005.Με επίκεντρο κάθε επισκέπτη ξεχωριστά και φιλοσοφία το Minimum Intervention -Maximum Effect® έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως ένα από τα σημαντικότερα κέντρα υγείας και ομορφιάς στον κόσμο. Έχει λάβει μια πληθώρα βραβείων μεταξύ των οποίων και τα βραβεία Best Clinic Award, European Quality Award , Best Medical Practice Award, Patient Service Award & Best Clinic with International Expansion για την πρωτοποριακή προσέγγιση στον χώρο της υγείας και ομορφιάς, το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχει και την επιτυχημένη της παρουσία σε διεθνές επίπεδο.