Θες να είσαι δημιουργική και γεμάτη αυτοπεποίθηση τη νέα σεζόν; Ξέρουμε ακριβώς πώς θα το πετύχεις!

Πάρε μέρος στη συνάντηση που θα αλλάξει τη ζωή σου προς το καλύτερο.

Το φθινόπωρο είναι κάθε χρονιά εποχή για νέα ξεκινήματα. Είναι λογικό, λοιπόν, να αναρωτιόμαστε πώς θα πάει αυτή η σεζόν και πώς θα μας φέρει πιο κοντά στους στόχους μας. Το φετινό φθινόπωρο, μάλιστα, με όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις που καταφθάνουν από παντού, οι πιο πολλοί από εμάς δεν είμαστε και πολύ απαισιόδοξοι για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Είναι όμως έτσι ή μήπως όχι;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι πως πολύ συχνά κάνουμε το λάθος να περιμένουμε από τους άλλους να μας προσφέρουν τις απαντήσεις στα αγωνιώδη ερωτήματά μας για το πώς θα είναι τα πράγματα. Η αλήθεια είναι όμως πως τις καταστάσεις τις διαμορφώνουμε μόνοι μας. Δεν είναι δυνατόν να μην εκτιμάς τον εαυτό σου, να μην πιστεύεις σε σένα, να θεωρείς ότι κάποιοι άλλοι είναι πιο "τυχεροί”, να κυριαρχείσαι από το θυμό, να φταίει πάντα κάποιος άλλος και να περιμένεις να είναι η ζωή σου όμορφη, γεμάτη, δημιουργική, επιτυχημένη.

Υπάρχει απάντηση; Υπάρχει λύση; Η απάντηση είναι ναι, υπάρχει. Και μπορείς να τη μάθεις στην ανοιχτή, ελεύθερη δίωρη συνάντηση που έχει διοργανώσει το Κέντρο Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και Αυτογνωσίας (NLP) "Αμάλθεια" την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022. 

Εκεί, η σύμβουλος NLP, Βίκυ Τσουλουχοπούλου, θα σε περιμένει για να συζητήσετε όσα σε απασχολούν και να λύσει κάθε απορία σου.

Δήλωσε εγκαίρως συμμετοχή στο www.amaltheia.eu