Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια

Τι να περιμένει κάθε ζώδιο από τον μήνα αυτό;

Ζώδια Νοεμβρίου 2022: Μάθε παρακάτω τις αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο από τη Χρύσα Συκά. Πώς θα είναι ο μήνας για όλα τα ζώδια;

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)

Αυτός ο μήνας έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Ερωτικά, εντάσεις είναι πιθανές. Η διάθεση βελτιώνεται με την Αφροδίτη από τις 16. Ενθουσιάζεσαι περισσότερο, συναντάς ανθρώπους από μακριά, ενώ μπορεί να προγραμματίσεις και κάποιο ταξίδι. Επαγγελματικά, μείνε με τα πόδια στη γη. Θα πρέπει να είσαι αρκετά επίμονη για να έχεις εξελίξεις. Πάρε συμβουλές από κάποια πρόσωπα, η έξοδος του τούνελ δεν είναι πολύ μακριά. Ο ανάδρομος Άρης φέρνει εκνευρισμούς στην καθημερινότητά σου και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα φέρνει στην επιφάνεια πληγές του παρελθόντος. Δεν είναι και πολύ εύκολο να προωθήσεις τώρα πράγματα. Μην παραμελείς φίλους και οικογένεια, μην απομονώνεσαι. Καταπολέμησε τους φόβους και το άγχος σου, βρες την πηγή τους.

ΤΙΡ: Ο Δίας σε κάνει εσωστρεφή.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-21/5)

Η ερωτική σου ζωή είναι αρκετά περίπλοκη στις αρχές του μήνα. Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σου στις 8 σε κάνει υπερευαίσθητη και δυσκολεύεσαι να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα δύσκολες καταστάσεις. Ο ανάδρομος Άρης δοκιμάζει τα νεύρα σου και την υπομονή σου, τα σχέδιά σου καθυστερούν να πραγματοποιηθούν. Το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα θα βγάλει στην επιφάνεια τα αποτελέσματα των οικονομικών επιλογών που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα. Ο Κρόνος σταδιακά θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα, θα ισορροπήσεις, θα είσαι δημιουργική. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να αποφασίσεις να κάνεις μια αλλαγή. Προσοχή σε εντάσεις με φιλικά πρόσωπα, κάποιες διαφορές θα φανούν. Να θυμάσαι πως κανείς δεν είναι τέλειος. Ηρεμείς με την παρέα οικείων προσώπων.

Tip: Το μέλλον είναι υποσχόμενο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (22/5-21/6)

Αν έχεις σχέση, έχεις ανάγκη να ζήσεις νέες εμπλουτισμένες εμπειρίες. Μείνε πειθαρχημένη, καθώς είσαι επιρρεπής σε άστατες συναισθηματικά καταστάσεις που μπορεί να σε οδηγήσουν στα δίχτυα ενός απαγορευμένου έρωτα και στη συνέχεια να μετανιώσεις. Με την Αφροδίτη, από τις 16 στο απέναντι ζώδιο, θα σκεφτείς περισσότερο το μέλλον με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνη, νιώθεις ανάλαφρα και διασκεδάζεις. Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου βάζει φρένο στα σχέδια και τα όνειρά σου. Έχεις αποτραβηχτεί από την ενεργό δράση και παρακολουθείς από μακριά τα γεγονότα, δίχως να συμμετέχεις. Η σεληνιακή έκλειψη στις 8 σε κάνει εσωστρεφή. Υπάρχει μια ψυχολογική αναστάτωση και ψυχρότητα στις σχέσεις. Μπορεί ένα σχέδιο να ναυαγήσει, γιατί πελαγώνεις μέσα σε προσωπικές ανασφάλειες και φοβίες.

Τip: Μπορεί να νιώθεις κουρασμένη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)

Ερμής και Αφροδίτη, ως τα μέσα του μήνα, σε κάνουν γοητευτική και πειστική. Όμως, οι δυσμενείς όψεις που σχηματίζουν με Κρόνο/Ουρανό μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε μια σχέση που έχεις επενδύσει πολλά. Το αίσθημα της ασφάλειας κλονίζεται, καθώς εντάσεις και διαφωνίες κυριαρχούν. Απόφυγε τους υψηλούς τόνους και τον θυμό, μη φτάνεις στα άκρα. Λίγες ημέρες αργότερα οι καλές όψεις της Αφροδίτης με Ποσειδώνα/Πλούτωνα σου δίνουν ρομαντική διάθεση και πάθος. Η σεληνιακή έκλειψη στις 8 κορυφώνει αυτά τα συναισθήματα. Αν είσαι μόνη, να είσαι συνετή σε νέες γνωριμίες. Επαγγελματικά, θα πρέπει να κάνεις υπομονή, καθώς όλα προχωρούν αργά. Μην περιμένεις αλλαγές και εξελίξεις πριν από το τέλος του χρόνου. Αν θέλεις να χάσεις κιλά, μπες τώρα σε ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος, θα δεις γρήγορα αποτελέσματα.

Τip: Κάνε σπορ.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)

Δεν είναι καλή περίοδος για να συναντήσεις την αδερφή ψυχή. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχουν συναισθήματα, όμως οι καταστάσεις δε σε βοηθούν. Η σεληνιακή έκλειψη μπορεί να φέρει έναν χωρισμό στον οποίο μέχρι τώρα δίσταζες να προχωρήσεις. Είσαι παγιδευμένη ανάμεσα σε προσωπικές και επαγγελματικές απαιτήσεις, ανάμεσα στα θέλω και τα πρέπει. Αν είσαι μόνη, σε πιάνει μια νοσταλγική διάθεση, μια συναισθηματική αναστάτωση, όμως ξαναβρίσκεις γρήγορα τον εαυτό σου. Με τη νέα Σελήνη στις 23, γοητεύεις, λάμπεις και κάνεις νέες σημαντικές γνωριμίες. Ο ανάδρομος Άρης καθυστερεί συλλογικά σχέδια και υποθέσεις. Θα πρέπει να είσαι προσεκτική στην οργάνωση. Αν ψάχνεις εργασία, θα βρεις κάτι για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Αργότερα θα δεχτείς πιο φιλόδοξες προτάσεις. Προσοχή στα έξοδα.

Tip: Περνάς όμορφες στιγμές με φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-23/9)

Συναισθηματικά, έρωτες, παλιοί και νέοι, λάμπουν, ζεις πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι, ο έρωτας κυριαρχεί αυτό τον μήνα. Είναι καλό διάστημα για νέες γνωριμίες, συμφωνίες, μετακινήσεις, νέα ξεκινήματα. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας είναι πιθανός. Ανανεώνεσαι και ενδυναμώνεις τη σχέση σου, ο αισθησιασμός κυριαρχεί. Γενικά θα έχεις καλά νέα ή μπορεί να σου επιστραφεί ένα χρωστούμενο ποσό. Η σεληνιακή έκλειψη στις 8 φέρνει προβληματισμούς για το μέλλον της σχέσης σου. Ο ανάδρομος Άρης σε εκνευρίζει και μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές στην καριέρα ή ακόμα και σε καταχρήσεις. Όμως, ακόμα και μέσα από δυσκολίες πετυχαίνεις τους στόχους σου. Απαιτείται συγκέντρωση και όλη σου η ενέργεια για να τα καταφέρεις. Μπορεί να δεχτείς πιέσεις από ανώτερα πρόσωπα. Θα εξελιχθείς μέσα από δυσκολίες.

Tip: Βρες τρόπους χαλάρωσης.

ΖΥΓΟΣ (24/9-23/10)

Με την Αφροδίτη ως τις 15, θα υπάρξουν κρίσεις ζήλιας στη σχέση σου ή συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Από τις 16 ενισχύεται η αισιοδοξία σου και έρχεσαι πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο η διάθεσή σου αλλάζει, ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου και τα θέλω σου είναι ξεκάθαρα. Απολαμβάνεις τη γενναιοδωρία και την τρυφερότητα του συντρόφου σου. Ο ανάδρομος Άρης και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα φέρνει αναποδιές. Υπάρχει υπερδραστηριότητα και κάποια πρόσωπα σου βάζουν εμπόδια στον δρόμο. Απαιτείται όλη σου η ενέργεια και υπομονή. Ξεκίνα πάνω σε σωστές βάσεις. Αν ψάχνεις δουλειά, δείξε όλη σου τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία στα social media. Μια επιτυχία σε περιμένει. Φιλικά πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό σου, στηρίξου πάνω τους.

Τip: Κάνε ένα μικρό διάλειμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-22/11)

Διαμάχες σε περιμένουν αυτό τον μήνα. Μπορεί να υπάρξει μια ρήξη, ένας δυσάρεστος χωρισμός ή μια ριζική ανακατάταξη στις ισορροπίες της σχέσης σου με τον σύντροφό σου προκειμένου να κάνεις μια νέα αρχή σε υγιείς βάσεις. Θα γίνουν αλλαγές που εσύ θα εισαγάγεις, καθώς δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη στον αισθηματικό τομέα. Ο ανάδρομος Άρης και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σε αποκαρδιώνει και σου μειώνει την ενέργεια. Πρόσεχε τις παγίδες και τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Μπορεί κάτι να σε ταράξει ή να αλλάξουν τα σχέδια στον οικογενειακό τομέα. Μπορεί, επίσης, να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή μια κληρονομιά. Ασυνεννοησία θα υπάρξει και στη δουλειά και θα αποσταθεροποιηθείς. Αν ψάχνεις για δουλειά, θα έχεις εξελίξεις. Μια ευκαιρία θα αλλάξει την καθημερινότητά σου.

Tip: Να έχεις ανοιχτό μυαλό.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12)

Αν έχεις σχέση, κοιτάζεις προς την ίδια κατεύθυνση με τον σύντροφό σου. Όμως, πάρε τον χρόνο σου και μη βιαστείς να προχωρήσεις παρακάτω, μη δίνεις όρκους αιώνιας πίστης. Αν είσαι μόνη, θα χρειαστεί να γίνεις πιο επιχειρηματική, ο έρωτας δε θα έρθει διά μαγείας. Βέβαια, ο ανάδρομος Άρης στο απέναντι ζώδιο μειώνει σημαντικά την ενέργειά σου. Δες τα συν και τα πλην των αποφάσεών σου. Η σεληνιακή έκλειψη στις 8 σε απομονώνει και σε προβληματίζει, ενώ το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα μπορεί εύκολα να σε παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές. Η Αφροδίτη, από τις 16 στο ζώδιό σου, είναι βοηθητική. Είσαι πιο χαρούμενη, πιο αισιόδοξη. Επαγγελματικά, είσαι ευνοημένη μέσα από κάποια γεγονότα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Προσοχή σε απρόβλεπτα έξοδα για να μη χρειαστεί να χτυπήσεις διάφορες πόρτες. Προσοχή, επίσης, στο στρες και σε ψυχολογικές εντάσεις.

Tip: Άρπαξε τις ευκαιρίες το πρώτο δεκαπενθήμερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-20/1)

Με την Αφροδίτη ως τα μέσα του μήνα, φιλικά πρόσωπα σε στηρίζουν και σε βοηθούν. Ο Ερμής ενισχύει τον λόγο με πάθος. Το ταίρι σου σου προσφέρει την ασφάλεια που έχεις ανάγκη και κάνεις σχέδια μαζί του. Αν είσαι μόνη, έχεις όλα τα ατού για να γοητεύσεις, κάνεις νέες γνωριμίες. Από τις 16 τα πράγματα στη δουλειά καθυστερούν και μπαίνεις σε πιο νωχελικούς ρυθμούς. Είσαι πιο αναβλητική και προτιμάς να απομονώνεσαι. Ο ανάδρομος Άρης μειώνει τη δουλειά ή προκαλεί σύγχυση. Οι στόχοι σου καθυστερούν ή μπορεί οι συνεργάτες σου να είναι ασυνεπείς και να σε αναστατώνουν. Σηκώνεις τα μανίκια ψηλά, κανείς δεν μπορεί να φρενάρει την πρόοδό σου. Παίρνεις πρωτοβουλίες και ανώτερα πρόσωπα σε στηρίζουν. Βρίσκεις νέους τομείς δραστηριοτήτων για να βγεις από το τούνελ.

Tip: Είναι ένας εποικοδομητικός μήνας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21/1-19/2)

Αν έχεις σχέση, θα υπάρχουν εντάσεις με τον σύντροφό σου, κάποιες διαφορές που αφορούν τη διαχείριση των οικονομικών. Αν είσαι μόνη, μια γνωριμία θα είναι σύμφωνη με τις προσδοκίες σου. Με την Αφροδίτη από τις 16, χαλαρώνεις από το άγχος και τις πιέσεις. Βγαίνεις, συναντάς φίλους και περνάς όμορφες ανέμελες στιγμές. Θέλεις να αλλάξεις τον αέρα σου, ιδέες και να ξεχάσεις για λίγο την καθημερινότητα. Ο ανάδρομος Άρης προκαλεί μια στασιμότητα λίγο αγχωτική. Η δημιουργικότητά σου είναι μεγάλη, όμως θα πρέπει να είσαι έτοιμη για αναποδιές. Ένα πρόβλημα είναι ικανό να ανατρέψει τα σχέδιά σου. Θα έχεις ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να είσαι πειθαρχημένη πριν δεσμευτείς. Αν ψάχνεις για δουλειά, θα δεχτείς μια πρόταση. Οικονομικά, να είσαι έτοιμη για έξοδα. Παίρνεις συμβουλές για να ρυθμίσεις οικονομικά θέματα.

Tip: Προσοχή στις εξαπατήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (20/2-20/3)

Αν ψάχνεις τον έρωτα, δε θα είσαι για πολύ καιρό μόνη. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σε περιμένει. Αν είσαι σε σχέση, αυτή η περίοδος είναι τρυφερή, αν υπήρχαν τσακωμοί, η σελίδα τώρα γυρνάει. Αυτό το διάστημα θα ανακαλύψεις πτυχές σχέσεων που δε φανταζόσουν και πλευρές δικών σου προσώπων που θα σε εκπλήξουν. Από τα μέσα του μήνα νιώθεις ανασφάλεια για τη σχέση σου και ανησυχείς για τυχόν απώλειες. Επαγγελματικά, ακολούθησε τη διαίσθησή σου και από τα μέσα του μήνα κινήσου περισσότερο με τη λογική παρά με την παρόρμηση. Απόφυγε τις εντάσεις με ανώτερα πρόσωπα. Έχεις ανάγκη να βγεις από τα συνηθισμένα, σε δελεάζουν πράγματα πέρα από τη ρουτίνα. Αν ψάχνεις για δουλειά, θα έχεις μια πρόταση με προοπτικές και θα χαρείς. Περνάς όμορφες στιγμές με φίλους και οικεία πρόσωπα.

Tip: Είσαι παραγωγική.

Οι πιο συχνές παρανοήσεις για τα ζώδια